Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Το σχέδιο ξεπουλήματος κλιμακώνεται. Σπρώχνουν απροκάλυπτα τους πολίτες προς τους νέους παρόχους ρεύματος.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών-καταναλωτών της ΔΕΗ προς το κίνημα μας (ανάμεσα σε αυτούς αρκετοί από όσους στέλνουμε σαν κίνημα στα πλαίσια της εφαρμογής της συμφωνίας μας με την επιχείρηση για προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων) για ''παρότρυνση από διευθυντές-ντριες των υποκαταστημάτων, προκειμένου να φύγουν από τη ΔΕΗ και να πάνε σε νέο πάροχο.
Κοινό ''μότο της ευγενούς υπόδειξης'' των διευθυντών προς τους πολίτες, είναι ότι έτσι κι'αλλοιώς στη ΔΕΗ πάνε τα χρήματα αφού αυτή τους παρέχει το ρεύμα.
Ξεχνάνε βέβαια να τους αναφέρουν ότι εκεί είναι το στόμα του λύκου και οι λύκοι τρώνε σάρκες, πίνουν αίμα και στη προκειμένη περίπτωση κοιτάνε μόνο το χρήμα που όταν δεν υπάρχει θα καταλήξουν να ανάβουν κεράκια και να καίνε νοβοπάν χωρίς μάλιστα να έχουν δικαίωμα στη ελπίδα όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον το σχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ αλλά και η παράδοσή της στους.... ''επενδυτές'' με όσο το δυνατόν λιγότερα βαρίδια (οφειλές καταναλωτών) προχωράει κανονικά, κλιμακώνεται και βρίσκεται στη κορύφωσή του, αφού πλέον απροκάλυπτα σπρώχνουν ''κόκκινους πελάτες'' σε νέους πάροχους προκειμένου να κλείσει όσο πιο ανώδυνα το deal με τους γερμανοκινέζους.
Κατά τα άλλα έχουμε κυβέρνηση της αριστεράς που ''όταν έρθει στη κυβέρνηση όχι μόνο δεν θα ξεπουλήσει δημόσια περιουσία, αλλά θα στείλει και στη δικαιοσύνη όσους τομήσουν να βάλουν την υπογραφή τους και να παραχωρήσουν δημόσιο πλούτο στη νομενκλατούρα της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...