Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τα τάγματα ασφαλείας (συνεργεία της ΔΕΗ) του Παναγιωτάκη βυθίζουν τον κόσμο στο σκοτάδι. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η καρδιά του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α χτύπησε στο Περιστέρι και έδωσε λύσεις.

Ανελέητο κυνηγητό έχουν ξεκινήσει τα συνεργεία της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα εκτελώντας και βυθίζοντας στο σκοτάδι οικογένειες που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση και έχουν απωλέσει κάθε ελπίδα επιστροφής στη κανονικότητα.

Μόνο αυτή τη βδομάδα το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α έχει επανασυνδέσει πάνω από 20 παροχές και έχει παρέμβει στη ΔΕΗ μέσω των επιτροπών μας σε όλη τη χώρα σε  πάμπολες περιπτώσεις, όμως αυτό πλέον δεν αρκεί, αφού οι διακοπές ηλεκτροδότησης έχουν πάρει τη μορφή καταιγίδας και τσουνάμι που συμπαρασύρει τα νοικοκυριά και τα οδηγεί στην απόγνωση.

Σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σειρά είχε το Περιστέρι  όπου το κίνημά μας έδωσε λύση κα επανασύνδεσε δύο παροχές σε οικογένειες ανέργων που δεν ήταν ενταγμένοι στο ΚΟΤ επειδή όταν μείνανε άνεργοι δεν είχανε δικαίωμα να ενταχθούν αφού σε αυτές τις περιπτώσεις απόδειξη της οικονομικής κατάστασης ( κάτι που απαράδεκτο) αποτελεί το περσινό τους εκκαθαριστικό.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που εξάγεται σαν συμπέρασμα είναι ότι ο πόλεμος ενάντια στα ανυπεράσπιστα λαικά νοικοκυριά κλιμακώνεται και η απάντηση του κινήματος θα είναι καταλυτική σε όλατα μέτωπα της υπόθεσης ΔΕΗ.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...