Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ανάσα ζωής για την οικογένεια στον Κορυδάλλο που κινδύνευε να βρεθεί στο δρόμο.

ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
Αίσιο τέλος (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) είχε η υπόθεση με την οικογένεια με τα δύο μικρά παιδιά στον Κορυδαλλό που της είχε γίνει έξωση από την ιδιοκτήτρια και την περασμένη Τρίτη κινδύνευε να βρεθεί στο δρόμο αφού δεν της δινότανε άλλη προθεσμία.

Στο κίνημα και αυτό είναι ''το σημαντικό της ιστορίας'' είχε απευθυνθεί ο δικηγόρος της όταν πλέον είχαν απορριφθεί όλες οι ανακοπές έξωσης και είχε χαθεί κάθε Ελπίδα (και εδώ μπαίνει κάτι που επανειλημένα έχουμε τονίσει ότι δηλαδή, η μάχη πλέον θα δοθεί μέσα στη κοινωνία, πέρα από νόμους και κανόνες που οδηγούν τη κοινωνία στην εξόντωση) κάτι που δείχνει το ρόλο που διαδραματίζουν αλλά και την ευθύνη που επωμίζονται πλέον τα κινήματα κοινωνικής Αλληλεγγύης και πολιτικής Ανυπακοής που δεν έχουν ρόλο κομπάρσου αλλά πρωταγωνιστή και καλούνται να παίξουν ρόλο ρυθμιστή των κοινωνικών και κατά συνέπεια, των πολιτικών εξελίξεων στο τόπο, αφού καθιερώνονται τόσο σαν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη κοινωνία και τη πολιτεία, όσο και σαν τον ακρογωνιαίο λίθο και το βασικό δομικό υλικό στη διατήρηση ισορροπιών, μέσα στον κοινωνικό ιστό.

Η παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α ήταν καταλυτική αφού δόθηκε προθεσμία στην οικογένεια μέχρι να βρεθεί άλλος χώρος να τους φιλοξενήσει και φυσικά κάτι που φαίνοταν χαμένο και αδύνατο έγινε πραγματικότητα και έδωσε Ελπίδα, έστω και προσωρινή.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...