Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Στην Τήνο χτύπησε η καρδιά του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α την περασμένη Δευτέρα.

Στην Τήνο χτύπησε η καρδιά του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α την περασμένη Δευτέρα.


Οι ''πυκνές εξελίξεις'' και τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοιχτεί, μας προσπερνάνε πολλές φορές και κάποια σημαντικά γεγονότα-επιτυχίες του κινήματος έρχονται στην επιφάνεια με καθυστέρηση, χωρίς βέβαια να έχει πολύ σημασία αφού οι επιτυχίες δεν μετριώνται τόσο πολύ με την επικοινωνία όσο με την ουσία του πράγματος.

Την περασμένη Δευτέρα λοιπόν η χτύπησε η καρδιά και φάνηκε η ψυχή του κινήματος στην Τήνο, όπου ο διευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος απείλησε με διακοπή ρεύματος την επόμενη μέρα κάτοικο του νησιού επειδή λόγω της καθυστέρησης (που είναι ο κανόνας στα νησιά) της αλληλογραφίας, δεν είχε λάβει τον λογαριασμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τα χρήματα της ρύθμισης του λογαριασμού που κατέβαλε για το σπίτι και το κατάστημα που διαθέτει, πήγαν στο λογαριασμό και ''χάθηκε η ρύθμισή της''.
 

Ο συγκεκριμένος διευθυντής δεν δέχοταν όπως είχε υποχρέωση να τους επαναφέρει τη ρύθμιση σε 36 δόσεις και τους ζητούσε η όλο το ποσό της οφειλής η να πληρωθεί ο τρέχον λογαριασμός και να διακανονίσουν το υπόλοιπο με 15% προκαταβολή και 18 δόσεις κάτι που η συμπολίτισά μας δεν μπορούσε να κάνει λόγω οικονομικής αδυναμίας.
 

Η παρέμβαση του κινήματος όταν μας ειδοποίησαν ''ήταν άμεση'' και αφού ενημερώσαμε τη ΔΕΗ για την απαράδεχτη συμπεριφορά του ''μανδαρίνου της ΔΕΗ'' επικοινώνησαν με την κυρία και τακτοποιήθηκε το πρόβλημά της.
 

Ο Αγώνας συνεχίζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...