Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Συμφωνία Ελπίδας του κινήματος με τη ΔΕΗ και ανάσα ζωής για τους συμπολίτες μας που είναι στο περιθώριο και βυθίζονται στο σκοτάδι.



Σημαντική συμφωνία πέτυχε το κίνημά μας στη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους του τμήματος εμπορίας της ΔΕΗ, για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται κοινωνικά αποκλεισμένοι, δεν είναι ενταγμένοι στο ΚΟΤ και βρίκονται αντιμέτωποι με τις διακοπές ηλεκτροδότησης αφού αδυνατούν  να εξυπηρετήσουν τις οφειλές τους, έπειτα από τη σημερινή συνάντηση μας στα γραφεία της εμπορίας της ΔΕΗ με την β' διευθύντρια εμπορίας Χριστιά Αναστασία και τον Λαρετζάκη Δημήτριο Τομεάρχη Πιστωτικού Κινδύνου & Λογιστικής Διαχείρισης.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της επικοινωνίας που είχε συμφωνηθεί να υπάρχει μεταξύ μας προκειμένου νε επιλύονται τέτοια θέματα έπειτα από τη συνάντηση της 23ης Μάρτη με τη διοίκηση της επιχείρησης στη Χαλκοκονδύλη στην οποία και καταθέσαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα των διακοπών ηλεκτροδότησης σε λαικά νοικοκυριά, τις εισπρακτικές εταιρίες που απειλούν τους οφειλέτες της ΔΕΗ, την απαράδεκτη  συμπεριφορά πολλών προισταμένων υποκαταστημάτων προς τους πολίτες που απευθύνονται σε αυτούς για να βρουν λύση, την πώληση των ''κόκκινων οφειλών των καταναλωτών'' σε ξένες τράπεζες κάτι που θα οδηγήσει σε σωρεία κατασχέσεων και φυσικά το ξεπούλημα της επιχείρησης που θα φέρει δραματικές αλλαγές στους εργαζόμενους και θα αποκλείσει εκατομμύρια πολίτες που σήμερα προστατεύονται από το ΚΟΤ λόγω της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί όπως και είναι υποχρεωμένη να το κάνει η επιχείρηση όπως απορρέει από το καταστατικό ίδρυσης της.

Στη συνάντηση ''συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση επικοινωνία του κινήματος με τους τομεάρχες σε κάθε περιφέρεια της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα'' και να δίνεται λύση σε περιπτώσεις που πέφτουν στην αντίληψή μας, μπορεί να οδηγήσουν σε δραματικές καταστάσεις και δεν μπορούν να παρέμβουν οι διευθυντές των υποκαταστημάτων.

Εντός των ημερών θα ανακοινώσουμε τα τηλέφωνα τους κινήματος σε κάθε περιφέρεια, ώστε να μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται, να αξιολογείται η περίπτωσή τους και να γίνεται η παρέμβασή μας.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη Ανυπακοή Ανατροπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...