Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Την ερχόμενη Δευτέρα 10/4 η σημαντική συνάντηση στη ΔΕΗ για να οργανώσουμε το πλαίσιο προστασίας των νοικοκυριών.


 Την ερχόμενη Δευτέρα 10/3 θα πραγματοποιηθεί η πολύ σημαντική συνάντηση με τη β' διευθύντρια εμπορίας της ΔΕΗ Αναστασία Χριστιά, στα πλαίσια της ''διαμόρφωσης πλαισίου προστασίας καταναλωτών'' που βρίσκονται στην απόλυτη ένδοια και για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στο κοινωνικό τιμολόγιο με αποτέλεσμα να βυθίζονται στο σκοτάδι βιώνοντας τραγικές συνθήκες διαβίωσης, ακόμα και επιβίωσης, (κάτι που ήδη κάναμε από το 2012 μέχρι το 2015 όταν και άλλαξε η διοίκηση της ΔΕΗ και δεν υπήρχε ανταπόκριση) όπως συμφωνήσαμε στη συνάντηση της 23ης Μάρτη του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α με τη διοίκηση της ΔΕΗ.
 

Επίσης θα συζητηθεί και το μεγάλο θέμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς των προιστάμενων των υποκαταστημάτων προς τους πολίτες που απευθύνονται σε αυτούς, προκειμένου να τους δοθεί λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την εξυπηρέτηση της οφειλής τους και αντιμετωπίζονται με τρόπο που δεν αρμόζει σε δημόσιους λειτουργούς απέναντι σε πολίτες που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...