Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Επείγον.....Μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά μένει στο δρόμο και απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Επείγον.
Μας ειδοποίησαν πριν δύο μέρες για μια οικογένεια στον Κορυδαλλό με δύο μικρά παιδιά που κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο αφού ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένουν τους έχει κάνει έξωση και την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να το εγκαταλείψουν.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τη γιαγιά που έχει στην ευθύνη της τα δύο εγγονάκια της, μας επισήμανε ότι αυτό που ζητάει, είναι μια προθεσμία 15 ημερών προκειμένου να κατορθώσει να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό από φίλους και να εγκατασταθεί κάπου αλλού, αφού ειδοποιήθηκε μόλις λίγες μέρες πριν την έξωση και δεν είχε περιθώριο να βρει κάποια λύση.
Η διαφορά είναι μεταξύ ιδιωτών και οι δυνατότητες παρέμβασής μας είναι ελάχιστες, εξάλλου και η ίδια δεν έχει άλλη απαίτηση παρά μόνο να της δοθεί αυτή η χρονική προθεσμία.
Δυστυχώς ειδοποηθήκαμε κάπως αργά και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να της ζητήσουμε την ώρα που θα έρθει ο δικαστικός επιμελητής για την έξωση, να μας ειδοποιήσει ώστε να κινητοποιηθούμε και να πιέσουμε να μην γίνει η έξωση την Τρίτη για να της δοθεί το περιθώριο που χρειάζεται να μετεγκατασταθεί.

Οσοι φίλοι θεωρούν ότι ''αξίζει μια τέτοια προσπάθεια'' και είναι διαθέσιμοι, μπορούν να δηλώσουν παρόν και σε ετοιμότητα για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προσπαθήσουμε να δώσουμε ''παράταση και ανάσα ζωής'' σε μια ακόμη οικογένεια που βρέθηκε στη δίνη της ανθρωπιστικής κρίσης και στο κοινωνικό περιθώριο, σαν αποτέλεσμα των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζονται και που σταδιακά, αγγίζουν όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες και εξοντώνουν οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...