Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.



Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.                       

Η κυβέρνηση Τσίπρα παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις υποτελών και εθνικών μειοδοτών, συνεχίζει τα ψέματα και την υποκρισία προκειμένου να ξεπουλήσει ολοκληρωτικά τη χώρα και να την παραδώσει στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους.

Μια ακόμη προεκλογική δέσμευση, αυτή της κατάργησης των χαριστικών και κατάπτυστων συμβάσεων παραχώρησης προς τους διαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους που λιμαίνονται τους εθνικούς δρόμους κάνοντας πάρτι ανενόχλητοι, έριξε τίτλους τέλους με τον πρωθυπουργό σαν πιστή και υπάκουη μαριονέτα, να πρωταγωνιστεί στο γελοίο πάρτι των εγκαινίων κόβοντας κορδέλες και μοιράζοντας χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς και τους κλακαδόρους χειροκροτητές του κυβερνητικού σόου.

Εμείς όλοι όσοι παραμένουμε πιστοί στις διεκδικήσεις μας όλα αυτά τα χρόνια έχοντας κρατήσει σταθερή ιδεολογική πολιτική και κοινωνική στάση και θέση, όλοι όσοι δεν υποκύψαμε σε πιέσεις, κλείσαμε τα αυτιά σε σειρήνες, υπερασπιζόμενοι Αρχές Αξίες και ιδανικά και δεν αλλάξαμε όχθη διαβαίνοντας τον Ρουβίκωνα, συνεχίζουμε να παραμένουμε σταθεροί και να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και το ηθικό απέναντι στο άδικο και το ανήθικο που προσπαθούν να μας επιβάλουν, διεκδικούμε σταθερά και αδιάλειπτα το αυτονόητο.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ                                                                                                     *Ελεύθερους δρόμους για όλους.                                                                                        *Κατάργηση των σταθμών διοδίων της ντροπής που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια ακόμα και μέσα στις αυλές των σπιτιών μας και των χαριστικών και κατάπτυστων συμβάσεων παραχώρησης προς τους μεγαλοεργολάβους της διαπλοκής.                                                                                                                 
*Κατάργηση των νομοσχεδίων Ρέππα και Βορίδη που ποινικοποιούν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και τις κινητοποιήσεις των κινημάτων στους σταθμούς διοδίων.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη Ανυπακοή Ανατροπή)
Kinhmaalanya.blogspot.com      e-mail kinhmaalanya@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...