Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

''Κονσέρτο για πολυβόλα''. Πήγε να κόψει το κοινόχρηστο ρεύμα πολυκατοικίας στη Νίκαια και έπεσε στο σπίτι μέλους του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α. Η συνέχεια ήταν για θεατρική παράσταση.

Στα ''πράσα πιάστηκε'' πριν λίγη ώρα υπάλληλος της ΔΕΗ που ''ήρθε να κάνει τη δουλειά του'' στη πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει το μέλος του κινήματος μας Τάσος Καραγιώργος, αφού τον τσίμπησε ακριβώς την ώρα που είχε τελειώσει την αποστολή που του είχε αναθέσει η ''φιλολαική κυβέρνηση τσίπρα'' και έκανε καταγραφή των δύο σφραγίδων που είχει βάλει (στο ρολόι και στο κουτί του κατανεμητή) αφού προηγούμενα φρόντισε να ξηλώσει ότι υπήρχε στα δύο κουτιά προκειμένου να μας βάλει δύσκολα και  φυσικά να ικανοποιήσει το μίσος τα κόμπλεξ και τα βιώματα που κουβαλάει όπως φάνηκε από την πολύ ''επιμελή δουλειά του''.

Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται, απλά να πούμε ότι ο τύπος επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ θεάτρου με αποκορύφωμα το επικό......να κάτσω να το συνδέσουμε μαζί όταν κατάλαβε ότι τα πράματα δεν είναι πάντα εύκολα, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Είχαν προηγηθεί ''αγκαλιές και φιλιά'' και μετά από αυτές, γελοίες δικαιολογίες του τύπου ''κάνω τη δουλειά μου ρε φίλε, κάποιος άλλος θα έρχοταν αν δεν ήμουν εγώ και ανάμεσα σε αυτά και ενώ είχαν γίνει οι ''απαραίτητες συστάσεις'', του έγινε γνωστό δηλαδή ότι μιλάει με ένα μέλος του κινήματος που δεν δέχεται να υποταχτεί σε νόμους κανόνες, ''δημοκρατικά και συνταγματικά τόξα'' πέταξε ένα.....''εμείς που πληρώνουμε είμαστε χαζοί'' (δηλαδή απευθύνοταν με περίσο θράσος ένας βολεμένος υπάλληλος, σε ένα άνεργο, ένα μέλος του λαικού κινήματος που έχει αφιερώσει τη ζωή του προκειμένου να διορθώνει ανισότητες και αδικίες με προσωπικό κόστος) που ήταν και η τελική αφορμή να μάθει πως ''πηγαίνεις καροτσάκι από μια πυλωτή στο αναπαυτικό κάθισμα του οχήματός σου και μετά γίνεσαι πύραυλος''.

Για την ιστορία η πολυκατοικία, έχει ρεύμα και αυτό φυσικά δεν αποτελεί είδηση.
Η είδηση είναι ότι η κυβέρνηση τσίπρα και η διοίκηση (της ΔΕΗ) παναγιωτάκη, συνεχίζουν να κάνουν απλά τη δουλειά τους και θα συνεχίζουν όσο η πλειοψηφία δεν παίρνει τη κατάσταση στα χέρια της και αδιαφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...