Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Μεγάλη νίκη του κινήματος στη σημερινή κινητοποίηση. Την ερχόμενη Πέμπτη έχουμε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΗ για να δοθεί λύση στα λαικά νοικοκυριά.


Απόλυτη επιτυχία και μεγάλη νίκη του κινήματος στή σημερινή κινητοποίηση-κατάληψη στο κτίριο της διοίκησης της ΔΕΗ.
Μετά από την πίεση που ασκήθηκε στα μέλη της διοίκησης που συνομιλήσαμε, κλείστηκε ‘’ραντεβού Ελπίδας’’ την ερχόμενη Πέμπτη με τη διοίκηση της επιχείρησης προκειμένου να βρεθεί λύση στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που τείνει να εξοντώσει και να αφανίσει τα νοικοκυριά.
Οι προτάσεις που θα συζητηθούν είναι. 
*Να σταματήσει η ΔΕΗ να βυθίζει στο σκοτάδι τα λαικά νοικοκυριά. 
*Να σταματήσει η αποστολή επιστολών τρομοκρατίας και εκβιασμού από εισπρακτικές προς τα λαικά νοικοκυριά που έχουν οφειλές και αδυνατούν να ρυθμίσουν η να εξοφλήσουν. 
*Να μην παραχωρηθούν οι οφειλές τους σε κερδοσκόπους αρπακτικά που θα προβούν σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων. 
*Να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας και ο κοινωνικός ρόλος που διαδραματίζει η ΔΕΗ, όπως οφείλει και όπως είναι ο σκοπός της ίδρυσής της και να μην ξεπουληθεί σε ιδιώτες.
Σημαντική παράμετρος και ‘’απαραίτητη για το κίνημά μας’’ είναι ότι στη συνάντηση της ερχόμενης Πέμπτης πέρα από την ομάδα συντονισμού του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α θα συμμετέχουν και πολίτες που βιώνουν το πρόβλημα, είναι στο σκοτάδι και απειλούνται με κατασχέσεις.



Ο Αγώνας συνεχίζεται.
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...