Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκοκονδύλη ενάντια στις διακοπές ρεύματος, το ξεπούλημα της ΔΕΗ και τη παράδοση των νοικοκυριών στα χέρια των τοκογλύφων και των αρπακτικών. (Προσυγκέντρωση 10:30 πμ. Ομόνοια στον πεζόδρομο δίπλα στου Βενέτη)

Το θέμα με τη ΔΕΗ, τις διακοπές ρεύματος και τις εισπρακτικές-κερδοσκόπους-κοράκια που φυσικά και δεν ‘’έρχονται για να ενημερώσουν και να παρηγορήσουν τους καταναλωτές’’ όπως μας απαγγέλει το ποίημα ο εγκάθετος του τσίπρα πρόεδρος της ΔΕΗ παναγιωτάκης, αλλά για να τους στριμώξουν και να τους υφαρπάξουν ότι περιουσιακό στοιχείο διαθέτουν, δεν είναι τόσο απλό όπως δείχνει και προφανώς ...''σηματοδοτεί την απαρχή της νέας εποχής που επικαλούταν η σημερινή κυβέρνηση όταν ξόρκιζε το παλιό και ευλογούσε το νέο που θα έρχοταν''.

Βρήκαν τον τρόπο ταυτόχρονα να απαλλαγούν από τους.....’’κακοπληρωτές’’, δείχνοντας τη ‘’κοινωνική τους ευαισθησία’’ αφού......δεν θα λεηλατήσουν οι ίδιοι τους πολίτες, αλλά οι ‘’έμπειροι επαγγελματίες’’ και φυσικά, να παραδώσουν τη μεγαλύτερη και στρατηγικότερης σημασίας επιχείρηση του τόπου στους γερμανοκινέζους ‘’επενδυτές’’, άσπιλη, αμόλυντη και απαλλαγμένη από τα βαρίδια-νοικοκυριά που αφανίζονται πλέον επίσημα με την υπογραφή τσίπρα.

Η ΔΕΗ θα πουλήσει σε αυτούς κομμάτι των οφειλών και αυτό που θα πουλήσει δεν θα είναι όσων έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν, να εξυπηρετήσουν και να εξοφλήσουν, αλλά όσων δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχουν περιέλθει (και που καμμία ευθύνη δεν έχουν οι ίδιοι) και ανάμεσα σε αυτούς είναι πολλές χιλιάδες που διαθέτουν κάποιο περιουσιακό στοιχείο το οποίο ‘’αντί για τη
ΔΕΗ, θα εκποιήσει η κατά τον άθλιο παναγιωτάκη εταιρία που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία’’.

Το πράγμα πλέον έφτασε στο μη παρέκει και για όποια δραματική εξέλιξη πλέον προκύψει, η ευθύνη δεν θα είναι συγκεκριμένη, μερική και μόνο της κυβέρνησης τσίπρα, αλλά γενική, συλλογική και ατομική του κάθε πολίτη που δέχεται τα χαστούκια, την εξαθλίωση και την υποταγή γονατισμένος, με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς καμμία αντίσταση.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥΑ (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...