Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. *ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. * ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ‘’ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ’’






Οι αντιλαϊκές και καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων και των υπηρετών τους, έχουν οδηγήσει τον κοινωνικό  ιστό και ειδικά τα λαϊκά νοικοκυριά στην απόγνωση και την απελπισία.

Η σημερινή διοίκηση της ΔΕΗ σε αντίθεση με όσα υποσχόταν η κυβέρνηση την οποία υπηρετούν, νομιμοποίησε και μονιμοποίησε αυτές τις πολιτικές και προβαίνει σε μια χωρίς προηγούμενο πλειοδοσία αναλγησίας, βαρβαρότητας και επίδειξης ισχύος και εξουσίας σε βάρος εκατομμυρίων συμπολιτών μας που βρίσκονται στη δίνη της ανθρωπιστικής κρίσης έχοντας ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους.

Εκτελώντας άκριτα και πιστά τις εντολές της κυβέρνησης, όχι μόνο κάνει επίδειξη δύναμης βυθίζοντας τα νοικοκυριά στο σκοτάδι, αλλά ξεπερνώντας τα όρια της αθλιότητας και φλερτάροντας με τα όρια της κοινωνικής αναλγησίας, του κοινωνικού ρατσισμού και του φασισμού, από τον Απρίλη του 2016  εκβιάζει, απειλεί και τρομοκρατεί ανθρώπους  που βρίσκονται στο κατώφλι της αυτοκτονίας μέσω ‘’εισπρακτικών εταιρειών’’ σφίγγοντας περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό τους, προκειμένου να ‘’εξοφλήσουν τις οφειλές τους’’.

Παράλληλα προανήγγειλαν την παραχώρηση των μη εξυπηρετούμενων οφειλών σε ‘’έμπειρο τραπεζικό οργανισμό του εξωτερικού’’ κάτι που παραπέμπει άμεσα σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων σε όσους ‘’δεν είναι συνεργάσιμοι πολίτες και δεν συνεμορφώθησαν με τας υποδείξεις’’ και όλα αυτά με το βλέμμα στην επερχόμενη ολοκληρωτική παράδοση της μεγαλύτερης και στρατηγικότερης σημασίας επιχείρησης του τόπου σε ‘’ξένους επενδυτές’’.

*Απαιτούμε από τη κυβέρνηση-διοίκηση της ΔΕΗ να σταματήσει να καταστρατηγεί το καταστατικό της ΔΕΗ και τον σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε η επιχείρηση και παράλληλα να αγνοεί επιδεικτικά, να καταπατεί και να τσαλακώνει το σύνταγμα της χώρας κάνοντας το κουρελόχαρτο.

*Να σταματήσει άμεσα να δολοφονεί βυθίζοντας τα νοικοκυριά στο σκοτάδι και την απόγνωση, με τρόπο που ‘’κάνει και τον ίδιο τον  καπιταλισμό να κοκκινίζει από ντροπή’’.

 *Να σταματήσει τις απειλές τους εκβιασμούς και τη τρομοκράτηση των πολιτών  από τις εισπρακτικές εταιρίες θυμίζοντας μεθόδους μαφίας.

*Να αναθεωρήσει τις σκέψεις για ξεπούλημα της ΔΕΗ σε ιδιώτες, κάτι που θα οδηγήσει τους πολίτες σε αποκλεισμό από το συνταγματικά κατοχυρωμένο  κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού, με ακόμα πιο απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες που θα οδηγήσει ολοταχώς και σε ακραίες κοινωνικές εκρήξεις.

Σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα μας βρίσκετε μπροστά σας είτε μέσα από τον κοινωνικό ακτιβισμό που δεν θα αφήνει κανέναν συμπολίτη μας χωρίς ρεύμα, είτε στους χώρους όπου δίνονται οι ‘’εντολές εκτέλεσης των νοικοκυριών’’ προκειμένου να σας υπενθυμίζουμε το συνειδητό έγκλημα το οποίο συντελείται και στο οποίο είστε  άμεσα υπεύθυνοι, συμμέτοχοι και συνένοχοι.                                                                                                                                                                               
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...