Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ. Μετά και από την πρόσφατη επίθεση του προέδρου των συμβολαιογράφων ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το τοπίο γίνεται πλέον ξεκάθαρο και δεν μας αφήνει περιθώρια παρερμηνείας για το ποιοί είναι δίπλα μας και ποιοί είναι απέναντί μας.




Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ  ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ.

Μετά και από την πρόσφατη επίθεση του προέδρου των συμβολαιογράφων ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το τοπίο γίνεται πλέον ξεκάθαρο και δεν μας αφήνει περιθώρια παρερμηνείας για το ποιοί είναι δίπλα μας και ποιοί είναι απέναντί μας.

Εχουν από καιρό διαλέξει όχθη, έχουν από καιρό διαβεί τον Ρουβίκωνα και η μάχη στο μέτωπο των ειρηνοδικείων κλιμακώνεται με προφανώς απρόβλεπτες διαστάσεις που θα προκαλέσουν κοινωνικές εκρήξεις με προφανείς σκοπούς.

Η κυβέρνηση προκαλεί και ρίχνει στη μάχη όλα της τα ατού, εκμεταλλευόμενη τα παράσιτα που διαχρονικά αποτελούν τους ευνοούμενους του κρατικού μηχανισμού προκειμένου να επιτεθεί στο λαϊκό κίνημα, παραπληροφορώντας και απαξιώνοντας τον αγώνα μας με όπλα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που προάγουν τον κοινωνικό αυτοματισμό και στρέφουν τη κοινή γνώμη ενάντια σε αγωνιστές που διαβλέπουν το μέλλον και υπερασπίζονται τη λαϊκή κατοικία και περιουσία, υπερασπίζονται το δίκαιο και το ηθικό απέναντι στο άδικο και το ανέντιμο που μας προβάλουν σαν αναγκαίο κακό.

Δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, συμβολαιογράφοι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε αγαστή και αρμονική συνεργασία έχουν επιδοθεί σε μια πλειοδοσία λάσπης που θα ζληλευε και ο Γκέμπελς, αλλά και υποτέλειας απέναντι στους ‘’δανειστές-εντολείς τους’’με απώτερο στόχο το ξεπούλημα της χώρας, την ολοσχερή διάλυση του κοινωνικού ιστού και την εξαθλίωση των πολιτών που θα οδηγήσει στη απόλυτη υποταγή τους.            

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΚΑΣΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ''.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη Ανυπακοή Ανατροπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...