Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Στο Γαλάτσι χτύπησε η καρδιά και αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά η ψυχή του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και έπειτα από έναν μαραθώνιο και ένα συνδυασμό ακτιβισμού και θεσμικής παρέμβασης επαναφέραμε το ρεύμα σε συμπολίτισά μας.

Στο Γαλάτσι χτύπησε η καρδιά και αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά η ψυχή του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και έπειτα από έναν μαραθώνιο και ένα συνδυασμό ακτιβισμού και θεσμικής παρέμβασης επαναφέραμε το ρεύμα σε συμπολίτισά μας και παράλληλα δείξαμε στη προισταμένη του υποκαταστήματος Γαλατσίου ''κυρία Σταυροπούλου'' ότι τα πράγματα πλέον για όσους θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και τσαλαπατούν την Αξιοπρέπεια πολιτών, δεν θα διανύσουν πλέον και τη καλύτερη περίοδο της ζωής τους αφού θα κληθούν να λογοδοτήσουν τόσο σε εμάς, όσο και στη δικαιοσύνη.
Η ''κυρία Σταυροπούλου'' για οφειλή 223 ευρώ έδωσε εντολή διακοπής της ηλεκτροδότησης και ενώ είχε ρυθμιστεί η προηγούμενη οφειλή και καταβάλλοταν κανονικά οι δόσεις.
Στη παρέμβαση που κάναμε και ενώ πριν είχε διώξει από το γραφείο της την κυρία που μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο όπου είχε χειρουργηθεί και βρήκε το σπίτι της χωρίς ηλεκτρικό, διάλεξε πλευρά, αυτή της βαρβαρότητας, της απανθρωπιάς και της τήρησης των νόμων και των κανόνων σε βάρος της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας και τελικά θα κληθεί να λογοδοτήσει.
Είναι μια ακόμη κυρία που ''απλά κάνει τη δουλειά της'' την ίδια στιγμή που άνθρωποι γύρω της χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και βρίσκονται σε απόγνωση από χειρισμούς σαν της εν λόγω κυρίας.
Για την ιστορία ''όχι μόνο επανασυνδέσαμε το ρεύμα στη συμπολίτισά μας'' αλλά και με την παρέμβασή μας στη διοίκηση της ΔΕΗ από αύριο ''μπαίνει σε καθεστώς προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους'' κάτι που ήταν και το ζητούμενο στη προχθεσινή μας παρέμβαση και συνάντηση με τη διοίκηση της επιχείρησης.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου