Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕI!!!!!!!

Οχι, δεν νοιωθω ταπεινωμενος που χασαμε απο τη γερμανια, οπως δεν θα ενοιωθα και εθνικα υπερηφανος, εαν κερδιζαμε. Ετσι κι'αλλοως, αυτα τα δυο αισθηματα ειναι παροδικα και στιγμιαια οποτε.......
Νοιωθω ομως συνεχη και απεραντη θλιψη, για ολα οσα συνεβησαν, συμβαινουν και προφανως θα συνεχισουν να συμβαινουν για αρκετο διαστημα στο τοπο μας και δεν ειναι ουτε στιγμιαια, ουτε παροδικα και δυστυχως ουτε ανωδυνα. 
Το τραγικο της ολης καταστασης, εναι η ανωριμοτητα με την οποια την αντιμετωπιζει, μια αρκετα μεγαλη κατηγορια συμπολιτων μου.
Θα ειμουν πραγματικα ευτυχης, αν με το ιδιο παθος και τον ιδιο φανατισμο, ολοι αυτοι οι Ελληνες φιλαθλοι που ταξιδεψαν στην Πολωνια, ξοδευαντας μαλιστα και ενα οχι ευκαταφρονητο χρηματικο ποσο, για να ''συμπαρασταθουν'' στην εθνικη μας ομαδα, συμπαραστεκονταν και στους υπολοιπους συμπατριωτες τους που στεναζουν κατω απο τον ζυγο της φτωχειας, της ταπεινωσης και της εξαθλιωσης, καθε φορα που αυτοι 'κατεβαινουν'' στους δρομους και τις πλατειες, διεκδικοντας κατι που πριν απο λιγα χρονια, ακουγονταν σαν μακρινο παρελθον.
Ψωμι, παιδεια, ελευθερια και μαζι με αυτα, αξιοπρεπεια, αυτα ζητανε ομως για καποιους, αυτα τα αγαθα και οι αξιες, χανονται πισω απο μια καταμεστη κερκιδα, μερικους ακριβοπληρωμενους παιχτες και πολυ, παρα πολυ πλυση εγκεφαλου.
Λυπαμαι ειλικρινα που ειμαι Ελληνας αυτη την εποχη.
Λυπαμαι ειλικρινα, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα γιατι σαν λαος, δεν ειμαστε αξιοι να κουβαλαμε τη βαρια κληρονομια που μας αφησαν οι προγονοι μας.
Τους προδωσαμε και τους προδιδουμε καθημερινα και ειμαι σιγουρος, οτι αν μπορουσανν με καποιοι τροπο να μας δουν, να δουν τους σημερινους'' κληρονομους'' της τεραστιας κληρονομιας που μας αφησαν, θα επαναστατουσα για ακομη μια φορα, θα εσπαγαν τις πυλες που τους κραταει και θα ερχοντουσαν παλι εδω, στο τοπο που μεγαλουργησαν, που, γιγαντωσαν, που τον εκαναν ξακουστο στα περατα της γης, οχι γιατι βγαζει χλεχλεδες, ανωριμους και χωρις ιχνος περηφανειας και αξιοπρεπειας ανθρωπους, αλλα γιατι εβγαζε, τεραστιες προσωπικοτητες, υπερηφανους πατριωτες και πραγματικους ηρωες, που πανω απο το εφημερο ''τιποτα'', εβαζαν την τιμη την αξιοπρεπεια την περηφανεια και τη πατριδα τους, εβγαζε Ελληνες!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...