Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!!!!!!!

Ειναι πλεον δεδομενο, μετα και τη νεα ''αλλαγη'' στην ηγεσια του τοπου, οτι ο μεγαλος στοχος των αθλιων ανθρωποειδων που μας κυβερνανε, ειναι η νομιμοποιηση της φτωχειας και η αρπαγη της ιδιωτικης περιουσιας με ''δημοκρατικες' διαδικασιες.
Ηδη με τα πρωτα εκκαθαριστικα που φτανουν σε φορολουμενους, φαινεται ξεκαθαρα, οτι πλεον η μικρομεσαια ταξη ειαι και επισημα υπο εξαφανιση. Αυξημενα τεκμηρια στα ορια της τρελλας, τελη επιτηδευματος, φορος αλληλεγγυης και βεβαια το φημισμενο χαρατσι της δεη, συμπληρωνουν το κοκτειλ του θανατου των φοραλαγουμενων.
Η πληρης αναλγησια και η φανερη προθεση εκ μερους του κρατικου μηχανισμου, ειναι τοσο εξοργιστικα φανερη, που δεν μας αφηνει κανεναν ενδοιασμο σχετικα με το ποιες ειναι οι προθεσεις των εντεταλμενων αλητων της τροικας..
Αν μεσα στη φορολογικη λαιλαπα, συνυπολογισουμε, την ανεργια, τη μακροχρονια αφαιμαξη των πολιτων, την πληρη αποσυνθεση του κοινωνικου και παραγωγικου ιστου της χωρας τον εκφυλισμο της κοινωνιας και πλεον το ταξικο χασμα, οπως φανηκε ξακαθαρα απο τον εκλογικο χαρτη που χωρζει το λαο σε δυο παραταξεις, τοτε εχουμε το πιο εκρηκτικο μειγμα, για μια επερχομενη κοινωνικη εκρηξη, που προσωπικη μου γνωμη, ειναι οτι οχι μονο δεν θα αργησει να ερθει, αλλα ειναι και πολυ κοντα.
Το ζητουμενο σε αυτη τη προβλεψη, ειναι υπο ποια μορφη θα εμφανισθει αυτη η εκρηξη και ποια καταληξη θα εχει. Αν εμφανισθει υπο τη μορφη συνολικου ξεσπασματος, πραγμα που για μενα ειναι δυσκολο λογω του ταξικου διαχωρισμου που προανεφερα, τοτε θα ειναι το ιδεωδες και το επιθυμητο.
Αν ομως, που ειναι και το πιθανοτερο κατ'εμε, εμφανισθει υπο τη μορφη ''ταξικης'' κοινωνικης εκρηξης, τοτε ισως να ζσουμε καποιες απο τις δυσκολοτερες στιγμες στην ιστορια μας, ισως δουμε σκηνες τραγικες, ισως ζησουμε μια συγχρονη Ελληνικη τραγωδια.
Σε καθε περιπτωση ομως, το επομενο διαστημα θα ειναι δυσκολο για την Ελληνικη κοινωνια και για οτι ακολουθησει, την απολυτη και αποκλειστικη ευθυνη θα την εχουν ολοι οσοι με με ''απολυτη'' συνειδηση, οδηγησαν τη χωρα και το λαο σε αυτη τη κατασταση, ολοι οσοι με απολυτο γνωμονα το συμφερον το δικο τους και των τραπεζιτων, λεηλατησαν, προδωσαν, εξαθλιωσαν το λαο και με περισσο θρασος και ανεση, ξεπουλησαν τη χωρα, αδιαφορωντας αν γυρω τους αιωρουνταν το αρωμα της φτωχειας, της δυστυχιας, της εξαθλιωσης, της ταπεινωσης και της γενοκτονιας του Ελληνικου λαου!!
Σε καθε περιπτωση ομως, το κινημα  αλ.ανυ.α, θα ειναι διπλα στην κοινωνια, διπλα σε οποιον ζητησει την αλληλεγγυη και τη βοηθεια μας, αλλα και πραγματοποιωντας κινητοποιησεις διαμαρτυριας προς καθε κατευθυνση, οπου βλεπει, οτι υπαρχει αδικια, συμβαλλοντας με πραξεις και οχι με λογια στην προσπαθεια ανατροπης της σημερινης εικονας  στο τοπο  μας.
Τασος Καραγιωργος
Μελος του κινηματος αλ.ανυ.α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...