Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αυτοί είναι οι τραμπούκοι χρυσαυγίτες!

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ τον Κασιδιάρη να ΔΕΡΝΕΙ την Λιάνα Κανέλη!
Αυτοί είναι οι τραμπούκοι χρυσαυγίτες! Τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου έδειξαν σήμερα το πραγματικό τους πρόσωπο αποδεικνύοντας στο Πανελλήνιο πως η είσοδος των χρυσαυγιτών στην Βουλή και στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας μόνο δείγμα δημοκρατίας και πολιτισμού δεν ήταν…

Ο … βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αφού πρώτα πέταξε ένα μπουκάλι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, επιτέθηκε στην Βουλευτή του ΚΚΕ , Λιάννα Κανέλλη την αποκάλεσε «παλιοκομμούνι» και την γρονθοκόπησε!

1 σχόλιο:

  1. Η εισαγγελέας Ράικου διέταξε τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη
    Τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ζήτησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου μετά από τον ξυλοδαρμό της βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλης.

    Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε νωρίτερα και χτύπησε την κ.Κανέλλη στο τηλεοπτικό πάνελ του ANT1, ενώ πέταξε και ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρρου.

    Ο ίδιος έφυγε έσπασε την πόρτα και έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό βρίζοντας. Τώρα αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...