Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!!!!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Άρχισε ο κύκλος των δικαστικών διώξεων για τον αγώνα στην Κερατέα.

Σήμερα Κυριακή, 24 Ιουνίου, στο ΆΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (που βρίσκεται κάθε Κυριακή απόγευμα στο σπιτάκι του μπλόκου) αποφάσισε να στείλει αυτό το δημόσιο προσκλητήριο, για να ενημερωθούν όλοι όσοι! αγωνίστηκαν τις 128 μέρες « της Κερατέας» και να παρευρεθούν στη δική μας δίκη.

Την Τρίτη, 26 Ιουνίου, στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτήριο 8, αίθουσα 1) στις 9.30 το πρωί, δικάζονται για το κλείσιμο του δρόμου προς το Οβριόκαστρο και για τα φυλάκια του αγώνα στο βουνό, οι εθελοντές που φύλαγαν σκοπιά πριν τα ΜΑΤ μαζί με το Δήμο Κερατέας, στο πρόσωπο του τότε Δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού.

Επειδή ο αγώνας μας δεν τελείωσε, γιατί τίποτα δεν έχει ακόμα αλλάξει στον περιφερειακό σχεδιασμό, κι επειδή ΟΛΟΙ είχαμε υποσχεθεί να είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ όταν έρθει η ώρα, όλοι οι αγωνιστές και αγωνίστριες καλούμαστε να είμαστε εκεί!!!!!.

Αυτή είναι η πρώτη δίκη κατά του αγώνα μας. Αναμένονται και οι επόμενες των νέων αγωνιστών .


Πούλμαν θα αναχωρήσει από την Πλατεία Αγ. Δημητρίου στις 9πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...