Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ....ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!


24 Μαϊου 2012, 04:45 » tromaktiko » παιδι, νεογεννητο, απιστευτο, αληθινο
παιδι, νεογεννητο, απιστευτο, αληθινο



Απίστευτο και όμως αληθινό…
Δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις μητέρες τους επειδή δεν έχουν ναπληρώσουν τα νοσήλεια! Έτσι τουλάχιστον αναφέρει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένο περιστατικό.
Σε νοσοκομείο της Αθήνας μπήκε πριν λίγο καιρό η Άννα (δεν είναι το πραγματικό της όνομα), για να γεννήσει. Η γέννα έγινε με καισαρική και όλα πήγαν καλά. Όταν η Άννα πήγε να πάρει το νεογέννητο παιδί της για να πάει στο σπίτι, της ζήτησαν 1.200 ευρώ. Όμως η ίδια δεν είχε να πληρώσει τόσα λεφτά και έδωσε όσα είχε. Και τότε της ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να πάρει το παιδί της αν δεν πληρώσει όλο το ποσό!
Κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι. Δεν γίνεται αλλιώς. Οι μητέρες πρέπει να γεννήσουν αλλά αν δεν έχουν λεφτά τι θα κάνουν; Θα γεννήσουν στον δρόμο; Δεν γίνεται. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ασθενείς σε άλλους τομείς εκτός της γυναικολογικής , τονίζει η γιατρός Κατερίνα Στυψανέλη.
prionokordela.gr
Συμφωνα και με τηλεφωνικες καταγγελιες που εγιναν σε μελη του κινηματος μας αλ.ανυ.α, επιβεβαιωνεται το παραπανω ρεπορταζ και φαινεται πως ο μεσαιωνας στη χωρα μας, δεν σταματαει στα οσα μεχρι τωρα βιωνουμε, αλλα αρχιζει να παιρνει διαστασεις πραγματικης γενοκτονιας, με μορφες που μεχρι σημερα ουτε καν θα μπορουσαμε να διαννοηθουμε, με πρακτικες, που μονο ως σεναρια ταινιας θριλερ μπορουσαν να υπαρχουν.
Το κινημα μας, αναλογιζομενο της τραγικοτητας του θεματος, ετοιμαζει κινητοποιησεις διαμαρτυριας, με σκοπο τη ληψη μετρων απο μερους της πολιτειας, ωστε να προστατευθει οχι μονο η περηφανεια και η αξιοπρεπεια των γυναικων που υποβαλλονται στο συγκεκριμενο μαρτυριο, αλλα και να γινει ευρεως γνωστο το θεμα ωστε να ευαισθητοποιησει ολους οσους μπορουν να βοηθησουν πανω στο συγκεκριμενο θεμα.
Κινημα αλ.ανυ.α. -  μαχητες των δρομων
αλληλεγγυη-ανυπακοη-ανατροπη
(Υ.Γ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ-ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-, ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΜΕ Α Ν Τ Ι Σ Η Π Τ Ι Κ Ο!!!! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!! ΟΣΟΝ ΔΕ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΕΣ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ???? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!! ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!!! ΜΕΧΡΙ  Π Ο Τ Ε?????!!!!!)>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...