Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

H Aθήνα της εξαθλίωσης μέσα από εικόνες!!!!.....

Εικόνες που συγκλονίζουν «συνθέτουν» το «άλλο πρόσωπο» της Αθήνας, πιο αληθινό από ποτέ, που μαρτυρά τη φτώχεια και την εξαθλίωση που έχει χτυπήσει την «καρδιά» της χώρας μας.

Παρακάτω παρατίθεται φωτορεπορτάζ που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.Επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις......



Σοκάρουν οι εικόνες από μια Αθήνα, την οποία δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε κατ' αυτόν τον τρόπο, τις οποίες προβάλλει σε σχετικό της ρεπορτάζ, το Σάββατο, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Στο δημοσίευμα η Ελλάδα του 2012 παραλληλίζεται με αυτήν του 1941, υπογραμμίζοντας ότι «οι Έλληνες στέκονται στην ουρά για τα συσσίτια, όπως όταν ήταν υπό την κυριαρχία των Ναζί, οδηγούνται στην αυτοκτονία και χάνουν κάθε μέρα τις δουλειές τους».
«Εδώ και τρία χρόνια το τσουνάμι της κρίσης έχει χτυπήσει την Ελλάδα με περικοπές μισθών, απολύσεις και τα μικρά παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα. Πολλές οικογένειες δεν ανάβουν τη θέρμανση γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν» περιγράφει η βρετανική εφημερίδα.
Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πολλές ομοιότητες της σύγχρονης Ελλάδας με την περίοδο της Κατοχής. «Οι Έλληνες μαζεύονται σε ουρές για λίγο κομμάτι κρέας. Είναι πολύ σκληρό γι' αυτούς να πεινάνε λόγω της κρίσης» αναφέρει και προσθέτει: «Μια βόλτα στην πλατεία Ομονοίας, στην κεντρική εμπορική περιοχή της Αθήνας, αρκεί για να ανακαλύψετε το βάθος του πόνου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...