Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Επεισόδια στον Πειραιά για τον Πακιστανό!!!!!!!!!!!!!!!!....


Επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξη του πλοίου της γραμμής από τη Σύρο, το οποίο μετέφερε τον νεαρό Πακιστανό που ομολόγησε τη βάναυση επίθεση εναντίον της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο.
Πολίτες που περίμεναν στην προβλήτα έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και όρμησαν στο γκαράζ του πλοίου με σκοπό να τον λυντσάρουν, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από τα επεισόδια.
Ο καθ' ομολογία δράστης συνάντησε δυσκολίες στο να βρει συνήγορο υπεράσπισης, αφού οι δικηγόροι της Σύρου αρνούνταν να τον αναλάβουν, προφασιζόμενοι τις θερινές διακοπές, γεγονός που ανάγκασε τον εισαγγελέα να ορίσει εκείνος συνήγορο, με την οποία ο Πακιστανός μίλησε για ελάχιστα λεπτά. Όταν ο Πακιστανός άκουσε από τον ανακριτή ξανά την κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς, δεν θέλησε να αλλάξει τίποτα πέραν της ηλικίας του, δηλώνοντας πως έχει γεννηθεί όχι το 1991, όπως είχε δηλωθεί αρχικά, αλλά το 1993.
Σε όλες του τις μετακινήσεις κρύβει το πρόσωπό του με μία κουκούλα, ενώ δεν απαντά σε καμία ερώτηση δημοσιογράφου. Στα αξιοπερίεργα της υπόθεσης η άρνησή του να φάει, όταν του δόθηκε ένα τοστ και μια πορτοκαλάδα, επικαλούμενος το... ραμαζάνι. Μάρτυρες του περιστατικού, όταν τον άκουσαν, φέρονται να του επεσήμαναν δηκτικά πως το ραμαζάνι τον αποτρέπει από το να τραφεί, αλλά όχι και τις αποτρόπαιες πράξεις που ομολόγησε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...