Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δήμαρχος Κορίνθου: ''Βρισκόμαστε σε πόλεμο και όλα επιτρέπονται''!!!!!

Η κατάσταση στην Κόρινθο παραμένει έκρυθμη καθώς ο δήμαρχος θέτει θέμα ασφαλείας στο στρατόπεδο. Τι απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας......


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από πλευράς του δήμαρχου της Κορίνθου για τη λειτουργία του στρατοπέδου της πόλης ως κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Πνευματικός, επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση της δημοτικής αρχής για την απόφαση του υπουργείου και κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα μετανάστες βγήκαν από το στρατόπεδο.
Σχετικά με τη διακοπή νερού στο στρατόπεδο, ο δήμαρχος είπε ότι ''βρισκόμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται''.
Ο κ. Πνευματικός έφερε πάντως το παράδειγμα της ανέγερσης νέων φυλακών στην Κόρινθο, λέγοντας ότι με διάλογο και ενημέρωση, το δημοτικό συμβούλιο συνεργάζεται με την Πολιτεία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Μανούρας, παρενέβη στην ίδια εκπομπή, διαψεύδοντας τα περί απόδρασης από το στρατόπεδο της Κορίνθου.
Διευκρίνισε ότι τέσσερις μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, από συμπλοκή που σημειώθηκε εντός του στρατοπέδου από μετανάστες διαφορετικής προέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...