Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ.......Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ; ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ 1,50ΕΥΡΩ; ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ; ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ, ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ......


ΒΙΝΤΕΟ: Σε εξέλιξη επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στην Κόρινθο

ΒΙΝΤΕΟ: Σε εξέλιξη επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στην Κόρινθο


0


 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η επιχείρηση απομάκρυνσης λαθρομεταναστών από την Κόρινθο με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς».
Όπως μεταδίδει το korinthostv.blogspot.gr έντονες είναι οι αντιδράσεις πολιτών της Κορίνθου για την μεταφορά 400 περίπου λαθρομεταναστών σε στρατόπεδο της περιοχής.
Οι πολίτες προσπαθούν να αποτρέψουν την μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών και μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ένταση επικρατεί αυτή την ώρα ανάμεσα σε κατοίκους και αστυνομικούς.
Με πρόταση του δημάρχου Κορίνθου θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης που αντιδρά στην μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του και τη συντεταγμένη αντίδρασή του.

Παράλληλα εκτάκτως θα συνεδριάσει και ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος με δηλώσεις του επεσήμανε πως έχει πληροφορηθεί ότι «έχουν μπεί στο στρατόπεδο 400 λαθρομετανάστες», συμπληρώνοντας πως είναι λάθος να γίνει το 6ο σύνταγμα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός χαρακτήρισε «εγκληματική» τη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και γνωστοποίησε πως ήδη έχει διακοπεί η υδροδότηση και η αποκομιδή των σκουπιδιών καθώς το κράτος χρωστάει στο Δήμο 24.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...