Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η Ελευθερια, η Δημοκρατια και η κοινωνικη Δικαιοσυνη δεν χαριζονται, κερδιζονται με αγωνες και απο αυτους δεν πρεπει να λειπει κανεις.

Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ''κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' ακολουθωντας τον ''κανονα'' και τον σκοπο για τον οποιο ''δημιουργηθηκαν'', συνεχιζει να στεκεται διπλα στους συμπολιτες μας που χρειαζονται την αλληλεγγυη μας με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ δινοντας ελπιδα κουραγιο και ''λυσεις'' σε οσους μας καλουν.
Παραλληλα ''δουλευει'' και κανει πραξη την πολιτικη ανυπακοη, δινοντας το ''στιγμα'' του αγωνα και της αντιστασης στο μαχη για την ανατροπη και καλωντας τους πολιτες να αποβαλλουν το φοβο και να συμμετασχουν εμπρακτα σ'αυτο τον αγωνα.
Για εμας το ζητουμενο δεν ειναι να αποδεχτουμε τη κατοχη και την συνεχιζομενη εξαθλιωση και τον αφανισμο της χωρας και του λαου με δρασεις ''παθητικης αλληλεγγυης'', δρασεις που μονιμοποιουν-νομιμοποιουν και αδρανοποιουν το λαο και το λαικο κινημα, αλλα μεσα απο τον ακτιβισμο και τις δρασεις πολιτικης ανυπακοης, να ενεργοποιησουμε και να κινητοποιησουμε τους πολιτες, ''θιγωντας'' τη περηφανεια και την αξιοπρεπεια που τους εχουν αφαιρεσει, καθιστωντας τους αδρανεις και ''υποταγμενους'' στις ορεξεις των αρπακτικων.
Συνεχιζουμε τη μαχη που εχουμε ξεκινησει, προχωραμε με πολυ σαφεις στοχους, οραμα και προσανατολισμο και καλουμε τους πολιτες σε ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΑ τους καλουμε να παψουν να ειναι αδρανεις, να περιμενουν ''τους σωτηρες'' και να επιζητουν την Ελευθερια και την επαναφορα της περηφανειας και της αξιοπρεπειας τους μεσω τριτων.
Η Ελευθερια, η Δημοκρατια και η κοινωνικη Δικαιοσυνη δεν χαριζονται, κερδιζονται με αγωνες και απο αυτους δεν πρεπει να λειπει κανεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...