Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κλείνουν τη Λ. Αθηνών αύριο στο Δαφνί οι εργαζόμενοι του ΨΝΑ..... (Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ).......

Από τη σημερινή συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας.
Αύριο Τρίτη 26 Νοέμβρη, με βάση την απόφαση της σημερινής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι στο ΨΝΑ προχωρούν σε νέα κινητοποίηση.

Στις 9.30 το πρωί θα συγκεντρωθούν στην πύλη του νοσοκομείου και θα αποκλείσουν τη Λεωφόρο Αθηνών. Καλούν και τους συναδέλφους τους και στο Δρομοκαΐτειο να δώσουν το αποφασιστικό, αγωνιστικό παρών τους, αλλά και σωματεία, φορείς και οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα τους.

Σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου έχτισαν την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου. Αντιπροσωπεία τους τους συναντήθηκε με την υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή, η οποία επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησης να υλοποιήσει την κυβερνητική πολιτική στον χώρο τής ψυχικής υγείας, προσθέτοντας ότι «θα εφαρμοστεί το σχέδιο της κινητικότητας, τόσο των εργαζομένων, όσο και των δομών».

Το οριστικό σχέδιο για το ΨΝΑ και το Δρομοκαΐτειο θα ανακοινωθεί στις 29 του μήνα, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, στην οποία οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...