Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!


Εχουμε καταγγελιες επωνυμες, οτι αρκετοι αλητες απο τα ταγματα εφοδου των ελεγκτων του ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, ''σε συνεννοηση'' με οδηγους των λεωφορειων, ''κατεβαζουν'' επιβατες που δεν εχουν ακυρωσει εισιτηριο και προσπαθουν να τους αποσπασουν χρηματα ως εξης.
Τους λενε οτι το προστιμο ειναι 72 ευρω, αν το πληρωσουν σε 10 ημερες θα πληρωσουν 36 ευρω.
Τσεκαρουν τις προθεσεις του επιβατη και του ''ξεφουρνιζουν το παραμυθι οτι......αν μας δωσεις τωρα 18 ευρω, δεν επιβαλλουμε προστιμο.

Καποιοι απο τους καταγγελοντες πληρωσαν τα 18 ευρω και τη.....γλυτωσαν.
Καποιοι αλλοι πιο υποψιασμενοι ζητησαν απο τους αλητες κομπιναδορους ελεγκτες, να ερθει η αστυνομια επειδη δεν δεχονται να πληρωσουν και τους καθυστερουν χωρις λογο και βεβαια οι ''καλοι σαμαρειτες'' μολις ακουσαν για αστυνομια ''εκαναν τη χαρη'' στους πολιτες και τους.....αφησαν ελευθερους.

Εμεις εχουμε τις ''γραμμες'' στις οποιες κινουνται τα ''ποντκια'' αυτα και βεβαια εχουμε και τις καταγγελιες που ειναι επωνυμες και βεβαια θα φροντισουμε να σπασουμε αυτο το αποστημα τις αμεσως επομενες ημερες.

Αυτο που ζηταμε απο τους πολιτες ειναι να δειχνουνε προσοχη, να μην φοβουνται και να αντιδρουν σε καποιες τετοιες περιπτωσεις, οπως βεβαια και να μας καταγγελουν αμεσως το περιστατικο, αν γινεται και επι τοπου.
Η αλητεια και η τρομοκρατια, θα παρει τελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...