Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Με απολυτη επιτυχια πραγματοποιηθηκε πριν λιγη ωρα η παραμβαση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στο κτιριο της διοικησης του ΟΑΣΑ στο Ρεντη.

Με απολυτη επιτυχια πραγματοποιηθηκε πριν λιγη ωρα η παραμβαση του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στο κτιριο της διοικησης του ΟΑΣΑ στο Ρεντη.

Αντιπροσωπεια του κινηματος και συναγωνιστες απο αλλες συλλογικοτητες ειχαν ''συναντηση'' μιας ωρας με τη διοικηση του ΟΑΣΑ, θετωντας σημαντικα θεματα με εμφαση στο θεμα της ''δρασης των ταγματων εφοδου'' των ελεγκτων, που τρομοκρατουν και συμπεριφερονται με αθλιο τροπο σε οσους επιβατες δεν εχουν χρηματα να εκδοσουν εισιτηριο.

Ζητησαμε να αναλαβουν πρωτοβουλια, θετωντας τους προ των ευθυνων τους, ετσι ωστε να σταματησει το κυνηγητο προς τους επιβατες που αδυνατουν να πληρωσουν εισιτηριο και ειδικα προς τις κοινωνικα ευπαθεις ομαδες (ανεργους, αναπηρους, πολυτεκνους, μακροχρονια ασθενεις κλπ) κατι που πλεον παιρνει απροβλεπτες διαστασεις (θανατος 19χρονου στο Περιστερι) και που θα παρει ακομη μεγαλυτερες αν δεν παρθουν αμεσα και δραστικα μετρα.

Πηραμε διαβεβαιωσεις για ''προσεγγιση'' απο πλευρας της διοικησης του θεματος και ανοιξαμε ενα διαυλο επικοινωνιας μεταξυ μας, ωστε να αποκαθιστανται αδικιες και να γινονται καταγγελιες για ελεγκτες που ''υπερβαλλουν'' στα καθηκοντα τους.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ.
21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...