Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αφιερωμα της Γερμανικης εφημεριδας ''Süddeutsche Zeitung'', στο κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και στη ''κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''


Συνεντευξη στη Γερμανικη εφημεριδα ''Süddeutsche Zeitung'' εδωσαν την περασμενη Παρασκευη τα μελη της κινησης μας Θ. Μαρινελλης και Τ. Καραγιωργος.                                                           
Η συνεντευξη αυτη ηταν αφιερωμενη στις δρασεις του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α  αλλα και της ''κινησης πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος''.
Δοθηκε μεγαλη εμφαση στην ανθρωπιστικη κριση στο τοπο μας, μιας κρισης συνεπεια της λεηλασιας και του διαρκους ξεπουληματος της χωρας, που εχει ως αποτελεσμα να.....αναβιωνουμε εικονες μεσοπολεμου, κατοχης και εμφυλιου, αλλα και στη κριση πολιτευματος αποτελεσμα της συνταγματικης εκτροπης και της ''επιλεκτικης δημοκρατιας'' που επιβαλλεται στη χωρα.
Τα αποτελεσματα ολων αυτων, ειναι πλεον καταστροφικα και σε πολλες περιπτωσεις μη αναστρεψιμα και βεβαια ενα απο αυτα και μαλιστα ζωτικης σημασιας ειναι οι διακοπες ηλεκτροδοτησης στα νοικοκυρια που πλεον εχουν παρει διαστασεις τραγικες με απροβλεπτες συνεπειες ,κατι που ζησαμε και τον περασμενο χειμωνα με το θανατο αρκετων συμπολιτων μας, οπου θρηνησαμε νεκρους απο την αδυναμια των συμπολιτων μας να ζεσταθουν, λογω της οικονομικης καταστασης που εχουν περιελθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...