Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Για οσους δεν εχουν ''πιασει'' τι ακριβως εννοουσε ο φερομενος ως πρωθυπουργος εχθες σε ομιλια του στην αμερικη, σχετικα με τη σχεδιαζομενη συντριβη του εξτρεμισμου.

Για οσους δεν εχουν ''πιασει'' τι ακριβως εννοουσε ο φερομενος ως πρωθυπουργος εχθες σε ομιλια του στην αμερικη, σχετικα με τη σχεδιαζομενη συντριβη του εξτρεμισμου.

Εξτρεμισμος κατα τη κοινη λογικη, δεν σημαινει ουτε ναζισμος, ουτε φασισμος, ουτε εγκληματικη οργανωση η ενεργεια που αυτα ειναι κατι αλλο.
Ο εξτρεμισμος μπορει καλλιστα απο το ''δημοκρατικο τοξο'' του σαμαρα, βοριδη, του κρανιδιωτη, του γεωργιαδη, του λαζαριδη και των αλλων παιδιων, να ειναι καθε πραξη αντιστασης και προσπαθειας ανατροπης της ''υπαρχουσας κατοχικης καταστασης και εκτροπης'' στη χωρα, με οποιαδηποτε μορφη λαικου αγωνα και ακτιβισμου.

Λαικα δηλαδη, αμα απεργησεις και κλεισεις δρομους, αμα διαμαρτυρηθεις κλεινοντας δημοσιες υπηρεσιες με καταληψη η απλη παρασταση διαμαρτυριας που ''ενοχλει'' τους ''νοικοκυραιους'' εμποδιζοντας τους να σκησουν το.......δημοκρατικο τους δικαιωμα της εργασιας, αμα κανεις καταληψη σε διοδια αφηνοντας ελευθερη τη διελευση αυτοκινητων, αμα ''επανασυνδεεις ρευματα'' η νερο, σε νοικοκυρια που ψυχορραγουν, αμα διακοπτεις πλειστηριασμους σπιτιων και αποτρεπεις το ξεσπιτωμα οικογενειων, αμα ......''δημιουργεις πλατειες'' και φωναζεις για το ψωμι των παιδιων σου δινοντας ''κακη εικονα'' στους ξενους για τη χωρα, αμα κανεις πορεια στο κεντρο της Αθηνας και......''γινεσαι αιτια για να μπαινουν λουκετα στα ξενοδοχεια και τα καταστηματα του κεντρου'' αμα κλεινεις τα λιμανια διεκδικωντας καλυτερο μεροκαματο και συνθηκες εργασιας και γενικα αμα δεν συμφωνεις με τους νομους και τα ψηφισματα του σαμαρα, του βενιζελου και του παπουλια, τοτε ανηκεις στην ομαδα των πολιτων που θα πρεπει να συντριβουν, επειδη ανακοπτουν τη πορεια της χωρας προς την αναπτυξη και τις επενδυσεις, αλλα εμποδιζεις και το φως να φανει απο την ακρη του τουνελ.
Το τι μπορει να παθεις αμα εισαι.......εξτρεμιστης, στο εδωσε με εικονα να το καταλαβεις η κυβερνηση και τα καναλια της διαπλοκης, με το σωου των συλληψεων και των προφυλακισεων των μελων της ΧΑ, με την οποια προσπαθει να εξομοιωσει τους αγωνες του λαικου κινηματος η σημερινη ''κυβερνηση''

Αυτο τον εξτρεμισμο θελει να συντριψει ο φερομενος ως πρωθυπουργος και η ''ομαδα αληθειας της Συγγρου'' τον εξτρεμισμο που θελει να σταθει εμποδιο στο διαρκες ξεπουλημα της χωρας και τον ολοσχερη αφανισμο της κοινωνιας.

Οσο για το....αλλο, τη συντριβη δηλαδη του αλλου ακρου που επιθυμει το κακο της χωρας, που θελει να βγει η χωρα απο το ευρω, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, μυαλο υπαρχει, αρκει να υπαρξει και θεληση, για να σκεφτει αυτο το.....αλλο ακρο τι θα πρεπει να πραξει προκειμενου να ''αποκατασταθει η ταξη'' και να επιστρεψει ο τοπος στη Δημοκρατια, την Ελευθερια, την κοινωνικη δικαιοσυνη και την Εθνικη Ανεξαρτησια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...