Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΟΥ....ΕΛΛΗΝΑΚΟ!!!!!!!!!!!.....



ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Εάν σκεφτείς ελεύθερα θα δεις ότι ζεις τον μύθο του Ευρώ. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις γιατί το αγαπάς πολύ αυτό το νόμισμα. Σε έκανε άνθρωπο, ενώ πριν ήσουν ζώο. Σε έκανε Ευρωπαίο, ενώ ήσουν Έλληνας. Αγοράζεις ότι θέλεις χωρίς να προβληματιστείς εάν είναι εισαγόμενο ή ντόπιο.

Σου αρκεί μόνον ένα πράγμα Ελληνάκο. Να έχεις Ευρώ.

Δεν σε πειράζει εάν ο διπλανός σου κρεμάστηκε χθες από το δέντρο, αρκεί εσύ να έχεις Ευρώ.

Σε έχω δει σαν γριούλα Ελληνάκο, να δυσκολεύεσαι να πληρώσεις για το ψωμί σου και να λες "προς θεού μη γυρίσουμε στη δραχμή".

Σε λυπήθηκα πολλές φορές, όχι τόσο για την οικονομική σου φτώχια όσο για την πνευματική Ελληνάκο. Γιατί προσπαθείς στην ουσία να στηρίξεις τον δυνάστη σου. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Από τον βούρκο του Ευρώ που βρίσκεσαι δεν μπορώ να σε τραβήξω. Ότι και να κάνω μετά από λίγο θα δεις τηλεόραση και θα ξαναβουλιάξεις.

Σε βαρέθηκα όμως Ελληνάκο. Φιλοσοφείς. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν φταίει το Ευρώ, αλλά τα αίτια είναι βαθύτερα. "Η κακία και η διαφθορά του ανθρώπου". Τι είπες τώρα μεγάλε!!! Κάνε ένα διάλλειμα να ξεκουραστείς μετά από το βαθύ στοχασμό σου. Φάε και μια kit-kat, σου αξίζει μετά από τόση σκέψη, μην πάθεις και τίποτα.

Νομίζεις ότι έχεις την πολυτέλεια να φιλοσοφείς Ελληνάκο; Σε έχουν στήσει στον τοίχο και είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν και εσύ ασχολείσαι με φιλοσοφικά ζητήματα. Κοίτα να σωθείς πρώτα ανόητε και μετά ασχολείσαι με τη φιλοσοφία. Ή τουλάχιστον όταν φιλοσοφείς κάντο "άνευ μαλακίας".

Ζητάς εγγυήσεις για να πας σε εθνικό νόμισμα. Σου διευκρινίζω εθνικό νόμισμα ελεύθερο χρέους. Νόμισμα που το κράτος σου κόβει μόνο του και όχι ελεγχόμενο από τα διεθνή λαμόγια. Με κεντρική τράπεζα δική σου και όχι των λαμογίων. Με περιορισμό στη διακίνηση κεφαλαίων και διαγραφή του συνόλου του χρέους σου. Και εσύ επιμένεις να ζητάς εγγυήσεις.




Ρε φουκαρά Ελληνάκο ζήτησες ποτέ αυτές τις εγγυήσεις από το Ευρώ; Εδώ καταστρέφεσαι και εσύ ζητάς εγγυήσεις; Πόσος θα είναι ο πληθωρισμός και το ΑΕΠ; Πνίγεσαι και ρωτάς εάν το σωσίβιο έχει παπάκι ή αλογάκι;

Φοβάσαι τον πληθωρισμό της δραχμής και την ίδια στιγμή πεθαίνεις από την έλλειψη του Ευρώ.
Φοβάσαι μήπως δεν θα έχεις πετρέλαιο και την ίδια στιγμή ξεπαγιάζεις χωρίς θέρμανση.
Φοβάσαι μήπως δεν θα έχεις τροφή και την ίδια στιγμή τα παιδιά σου λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία.
Φοβάσαι μήπως θα έρθουν αυτοί που τα έβγαλαν έξω και τα αγοράσουν όλα και την ίδια στιγμή κατάσχεται όλη η περιουσία σου.
Φοβάσαι μήπως δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις και την ίδια στιγμή δεν μπορείς να πας στο γιατρό.
Φοβάσαι την έξοδο από το Ευρώ και την ίδια στιγμή βουτάς στο κενό από την ταράτσα σου.

"Σου τη δίνει" με τους λαθρομετανάστες και υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις πως βρίσκονται εδώ μόνο και μόνο εξαιτίας του Ευρώ. Γιατί απλά έχει μεγάλη αξία και μπορούν να το στείλουν κατ'ευθείαν στην πατρίδα τους, μέσω των τραπεζών σου.

Επιμένω όμως Ελληνάκο. Αν εσύ, που αποδεδειγμένα δεν είσαι ότι πιο έξυπνο κυκλοφορεί, μπορείς και καταλαβαίνεις τη σύνδεση μεταξύ Ευρώ και λαθρομεταναστών, γιατί κανένας τενεκές ξεγάνωτος από αυτούς που βλέπεις στην τηλεόραση δεν σου το λέει; Γιατί κανένα κόμμα δεν σου το λέει; Ακόμα και αυτοί που έχουν αναλάβει επαγγελματικά να παίζουν τους εθνικιστές χτυπώντας ανθρώπινα ερείπια, δεν βλέπεις ότι είναι παραδομένοι στο Ευρώ;




ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο. Δεν είναι μόνον το Ευρώ το πρόβλημα. Είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ελληνάκο. Είναι και ότι είδους παγκόσμιο οργανισμό έχουν στήσει τα λαμόγια. Είναι και η Παγκόσμια Τράπεζα, είναι και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, είναι και ότι άλλη παγκόσμια μπούρδα έχουν σκεφτεί και σου έχουν επιβάλλει.

Ναι Ελληνάκο, θα πρέπει να φύγεις απ'όλα αυτά και να καταργήσεις όλες τις διεθνείς συνθήκες. Δεν φτιάχτηκαν από κάτω αυτοί οι οργανισμοί Ελληνάκο. Φτιάχτηκαν από τα διεθνή λαμόγια για να σε ελέγξουν.

Ξέρω τι σκέφτεσαι Ελληνάκο. Τι θα γίνεις Κούβα; Λίγη σου πέφτει Ελληνάκο η Κούβα; Σε λίγο θα παρακαλάς να είχες γίνει Κούβα ανόητε. Εδώ εάν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους σε λίγο θα είσαι χειρότερα από τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Εάν δεν πάνε καλά σκέψου πως θα είσαι.

Και θα απομονωθείς; Πώς θα ζήσεις μόνος σου; Αληθινά πιστεύεις ρε Ελληνάκο ότι εάν ένας λαός ελευθερωθεί, όλοι οι άλλοι θα κοιτάνε; Αυτό θα είναι το τέλος των διεθνών λαμογίων Ελληνάκο. Οι ελεύθεροι λαοί μπορούν να ενωθούν χωρίς το συνδετικό κρίκο των λαμογίων. Ο κρίκος αυτός είναι οι δικές σου και δικές τους χειροπέδες.

Και αν σου κάνουν πόλεμο; Αν επιτεθούν οι Τούρκοι;

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Η έξοδος που εγώ σου προτείνω δεν είναι ανώδυνη. Δεν έχω κανέναν λόγο και καμία υποχρέωση να σου ωραιοποιήσω τα πράγματα ή να σε καθησυχάσω. Αυτό να το ζητήσεις από τους πολιτικούς που ψηφίζεις και τους δημοσιογράφους που σε μορφώνουν. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις.

Η έξοδος που σου προτείνω είναι η έξοδος από ένα κτίριο που φλέγεται. Πριν δύο χρόνια είχες την ευκαιρία να φύγεις από τις σκάλες (έξοδος και διαγραφή χρέους). Δεν το έκανες και ο δρόμος έκλεισε (μετατροπή χρέους προς ιδιώτες σε χρέος προς κράτη, αγγλικό δίκαιο, κούρεμα, αύξηση χρέους). Τώρα θα πρέπει να πηδήξεις από το μπαλκόνι και οι πιθανότητες να τσακιστείς είναι μεγάλες. Εάν φοβηθείς όμως και δεν πηδήξεις θα καείς. Διαλέγεις και παίρνεις. Εσύ φταις και εσύ θα πρέπει για μια φορά στη ζωή σου να επιλέξεις.

Είναι μια έξοδος όπως αυτή των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο. Θυμάσαι πόσοι από τους 600.000 που ξεκίνησαν έφτασαν τελικά στη γη της επαγγελίας Ελληνάκο; Δύο. Θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν να φτάσουν Ελληνάκο; 40 χρόνια. Νομίζεις ότι εσύ είσαι καλύτερος και θέλεις να ελευθερωθείς πιο εύκολα και πιο γρήγορα; Σε βεβαιώνω ότι είσαι χειρότερος και από αυτούς ακόμη Ελληνάκο.

Είναι μια έξοδος όπως αυτή του Μεσολογγίου. Οι πρόγονοί σου διακινδύνευσαν τα πάντα όταν την έκαναν. Η συντριπτική πλειοψηφία τους κατασφαγιάστηκε και δεν έζησε να δει την ελευθερία.

Αναρωτιέσαι μήπως τότε γιατί να την κάνεις; Για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου και τα παιδιά και τα εγγόνια των άλλων, ανόητε. Εάν δεν ήσουν τόσο εγωιστής δεν θα αναρωτιόσουν καθόλου, αλλά θα χαιρόσουν για αυτούς που τελικά θα φτάσουν στην ελευθερία. Να εύχεσαι όμως και εσύ να αξιωθείς πριν κλείσεις τα μάτια σου να δεις από μακριά τον νέο κόσμο, τη γη της επαγγελίας, την ελευθερία ανόητε που μπορείς να τους προσφέρεις.

Μη λυπάσαι που δεν θα τη ζήσεις εσύ αυτή την ελευθερία Ελληνάκο. Αυτοί θα σε θυμούνται. Και να ξέρεις, όταν σε θυμούνται δεν θα σε αποκαλούν Ελληνάκο. ΕΛΛΗΝΑ θα σε λένε τότε και θα δακρύζουν όταν αναφέρονται στον ηρωισμό σου.

Μην σε απασχολεί επομένως ο πληθωρισμός, το ΑΕΠ και άλλες τέτοιες μπούρδες του εθνικού νομίσματος Ελληνάκο. Πίστεψέ με, αυτά είναι πολύ-πολύ λεπτομέρειες.

Το θέμα είναι να είσαι εκεί όταν ανοίξουν τα νερά για να περάσεις, γιατί σε βεβαιώνω ότι θα σε κυνηγήσουν ανελέητα όταν φύγεις από τη σκλαβιά που σου έχουν ετοιμάσει. Τώρα τα σκυλιά έχουν ανοίξει το στόμα τους και είναι έτοιμα να σε καταβροχθίσουν.

Μη λυπάσαι για το τομάρι σου. Ο αγώνας μετράει. Η εξέλιξη της μάχης μπορεί να είναι και καλύτερη. Δεν είμαι προφήτης. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιαστείς. Η θυσία σου αυτή θα είναι και η εξιλέωσή σου. Και πίστεψέ με, σου χρειάζεται αυτή η εξιλέωση Ελληνάκο, γιατί έχεις αλλοτριωθεί όσο δεν φαντάζεσαι.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Ο μοναδικός που πρέπει και μπορεί να ξεκινήσει αυτόν τον αγώνα είσαι ΕΣΥ. Δεν μπορεί να το κάνει άλλος για εσένα Ελληνάκο. Σου τονίζω και πάλι ότι εννοώ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ, μόνος σου, θα πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ και να σκεφθείς και να κάνεις αυτό που μπορείς να κάνεις.

Εγώ σου υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσεις τη μάχη αυτή δεν θα είσαι μόνος σου πλέον. Θα βρεις και εμένα εκεί. Όμως μόνον εμείς θα είμαστε. Εγώ και εσύ. Μην περιμένεις κανέναν πολιτικό, κανέναν συνδικαλιστή, καμία αρχή, καμία τηλεόραση, κανέναν ειδήμονα να μας βοηθήσει.

Εγώ θα στηρίξω εσένα και εσύ εμένα. Εγώ και εσύ θα είμαστε οι στρατιώτες αλλά και οι στρατηγοί Ελληνάκο σε αυτόν τον αγώνα. Εγώ και εσύ θα αναδείξουμε στην πορεία τον ηγέτη, εάν χρειαστεί, για να μας οδηγήσει. Εγώ και εσύ θα αποφασίσουμε για τους θεσμούς στη νέα χώρα μας. Εγώ και εσύ θα τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησαν οι πρόγονοί μας το '21.

Και μπορούμε να νικήσουμε Ελληνάκο. Ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ και εσύ είμαστε 10 εκατομμύρια ψυχές. Όλοι οι άλλοι μαζί είναι 10 λαμόγια.

Πρόσεξε όμως Ελληνάκο. Εμείς είμαστε 10 εκατομμύρια μοναχικές ψυχές ενώ οι άλλοι είναι 10 ενωμένα λαμόγια.


ΠΗΓΗ:Μικροσκοπιο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG:"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...