Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Αμεση επανασύνδεση σε τέσσερις οικογένειες που ζούσαν στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανάμεσά τους και η πολύτεκνη οικογένεια με τα μικρά αγγελούδια στα Λιόσια που είχαν κομμένο ρεύμα από την κολόνα και ζούσαν χωρίς ρεύμα εδώ και μια βδομάδα.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Αμεση επανασύνδεση σε τέσσερις οικογένειες που ζούσαν στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανάμεσά τους και η πολύτεκνη οικογένεια με τα μικρά αγγελούδια στα Λιόσια που είχαν κομμένο ρεύμα από την κολόνα και ζούσαν χωρίς ρεύμα εδώ και μια βδομάδα.

Το κίνημα μετά από πολύωρη συνάντηση στο κτίριο της Χαλκοκονδύλη, κατάφερε να δοθεί άμεση εντολή για επανασύνδεση στα σπίτια των τεσσάρων οικογενειών και να ρυθμιστεί η οφειλή τους σε 150 δόσεις.

Σημαντική επιτυχία αποτελεί επίσης η πρόταση του κινήματος προς τη ΔΕΗ για συνάντηση το επόμενο διάστημα προκειμένου να καταθέσουμε προτάσεις που θα περιχαρακώνουν και θα προστατεύουν τα νοικοκυριά εν'όψη και του επερχόμενου χειμώνα, προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα.

Στη συνάντηση μετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ Γ. Ανδριώτης και ο διευθυντής εμπορίας Γ. Αραβαντινός ο συντονιστής του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α Τάσος Καραγιώργος και ο Π. Λαφαζάνης που βρέθηκε Αλληλέγγυος στη κινητοποίησή μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...