Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ .Δευτέρα 30/10 στις 12μμ έξω από το κτίριο της ΔΕΗ Χαλκοκονδύλη 30.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Σπρώχνουν τα νοικοκυριά στο γκρεμό, βυθίζοντάς τους στο σκοτάδι και την απόγνωση, υποχρεώνοντάς τους να πάνε σε ιδιώτες παρόχους, προκειμένου να παραδώσουν τη ΔΕΗ σε Κινέζους και Γερμανούς χωρίς ''βαρίδια''.

Το τελευταίο διάστημα η επίθεση της κυβέρνησης προς τα νοικοκυριά που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση και τον κοινωνικό αποκλεισμό κλιμακώνεται με απίστευτη βιαιότητα και μανία.

Η ΔΕΗ εκτελώντας πολιτικές εντολές της κυβέρνησης Τσίπρα και βασικό εκφραστή της τον εγκάθετο πρόεδρό της Μανώλη Παναγιωτάκη, έχει εξαπολύσει ένα ανελέητο κυνηγητό, ένα πογκρόμ διακοπών ηλεκτροδότησης βυθίζοντας αδιάκριτα τη κοινωνία στο σκοτάδι και την απόγνωση.

Αποκορύφωμα της βιαιότητας και της αναλγησίας της κυβέρνησης και του εντολοδόχου προέδρου της ΔΕΗ, είναι η διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα σε χιλιάδες νοικοκυριά, δικαιούχων του κοινωνικού τιμολογίου στους οποίους έχουν συσσωρευτεί μεγάλες οφειλές.

Ανεργοι, πολύτεκνοι, ανάπηροι, μακροχρόνια ασθενείς, ομάδες πληθυσμού που βρίσκονται σε απόλυτη ένδοια, χωρίς κανένα εισόδημα, η που ζουν από το ΚΕΑ και σιτίζονται στα συσσίτια, έπαθαν ''ξαφνικό θάνατο'' με αυθαίρετη απόφαση Παναγιωτάκη που τους ''σβήνει τον ήλιο'', καλώντας τους παράλληλα με εξώδικες επιστολές που μόνο υποκρισία και βαρβαρότητα υποκρύπτουν, να εξοφλήσουν η να ρυθμίσουν την οφειλή τους, σε διαφορετική περίπτωση να αλλάξουν πάροχο, να πέσουν δηλαδή στα νύχια των ιδιωτών κερδοσκόπων.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα στερηθείς ένα ''κοινωνικό αγαθό που το κράτος υποχρεούται να παρέχει στους πολίτες του'' και τους το στερεί με φασιστικό, ανάλγητο, απόλυτα ταξικό και δολοφονικό τρόπο.
Αν δηλαδή έχεις χρήμα θα έχεις και φως, διαφορετικά πεθαίνεις εσύ και η οικογένειά σου.

Και όλα αυτά, με ένα και μοναδικό στόχο.
Να ολοκληρωθεί το σχέδιο ξεπουλήματος με την ολοσχερή παράδοση της ΔΕΗ σε χέρια ξένων κερδοσκόπων, επενδυτές τους ονομάζουν αυτοί, οι οποίοι θα αρπάξουν ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο του δημοσίου και μάλιστα, ''τη μεγαλύτερη και στρατηγικότερης σημασίας δημόσια επιχείρηση της χώρας που δημιουργήθηκε και γιγαντώθηκε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να ασκεί κοινωνικό έργο και κοινωνική πολιτική.

Ο δημόσιος δηλαδή χαρακτήρας της επιχείρησης και τα μεγάλα λόγια των σφετεριστών της αριστεράς πήγε περίπατο, για να συναντήσει τα υπόλοιπα ψέματα, τις ψεύτικες εξαγγελίες και υποσχέσεις, τα οράματα τις αρχές και τις αξίες που απεμπόλισαν και αμαύρωσαν οι κοτσαμπάσηδες της ομάδας του Μαξίμου, της ''μεγαλύτερης πολιτικής και κοινωνικής απάτης'' που πέρασε από τον τόπο.

Αυτή είναι η φιλολαϊκή πολιτική Τσίπρα, αυτά τα συμφέροντα υπηρετούν, αυτές τις εντολές ακολουθούν, αυτά τα συμβόλαια εκτελούν, εκεί μας οδηγούν οι ''μνημονιακές δεσμεύσεις'' που μας επιβάλουν οι ''ευρωπαίοι εταίροι μας'' προκειμένου να γονατίσουν, να εξαθλιώσουν, να υποτάξουν και να αφανίσουν τη χώρα και το λαό μας

Πλέον η ευθύνη και η υποχρέωση να τους σταματήσουμε, δεν είναι υπόθεση κάποιων αλλά υποχρέωση όλων.

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη- Ανυπακοή- Ανατροπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου