Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Αμεση απάντηση του κινήματος κατά των διοδίων στις διώξεις και την τρομοκρατία, αλλά και τους συκοφάντες του κινήματος. Δίωρο άνοιγμα στα διόδια Αφιδνών.



Αμεση απάντηση στις διώξεις και τη τρομοκρατία, αλλά και στους συκοφάντες του κινήματος έδωσε σήμερα το πρωί με δίωρο άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών, το κίνημα κατά των διοδίων.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα των κατοίκων και φορέων βορεοανατολικής Αττικής ήταν μεγάλη, όσο και η επιτυχία της παρέμβασης που ήταν καταλυτική.

Οι μπάρες των Αφιδνών άνοιξαν αφήνοντας ελεύθερη τη διάβαση των διερχομένων οδηγών που αντιμετώπισαν με ικανοποίηση την απάντηση στις συνεχείς διώξεις πολιτών αλλά και αγωνιστών του κινήματος κατά των διοδίων, αποτέλεσμα του κατάπτυστου νομοσχεδίου Βορίδη που η σημερινή κυβέρνηση ''συντηρεί'' και που προστατεύει τους μεγαλοεργολάβους της διαπλοκής και τις αποικιοκρατικού τύπου χαριστικές συμβάσεις που τους αποδίδουν κέρδη εκατομμυρίων σε βάρος των πολιτών.

Το κίνημά μας έδωσε όπως πάντα το παρών στηρίζοντας τη προσπάθεια των συναγωνιστών της περιοχής.

 Ο Αγώνας συνεχίζεται.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...