Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στα διόδια της ντροπής και της διαπλοκής. ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στις Ώρα: 13.00 συγκέντρωση έξω από το Υπ. Δικαιοσύνης (Λεωφ. Μεσογείων 96) Και το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 « ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Στράτο Δασκαλόρη» με άνοιγμα και διοδίων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Για την Αττική ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ τα ΔΙΟΔΙΑ Αφιδνών στις 11πμ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017
Η αξιοπρέπεια δε φυλακίζεται!



Η συνάντηση των επιτροπών αγώνα Κηφισίας, Διονύσου και Ωρωπού καθώς και συλλογικοτήτων από την περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά,  καταγγέλλει την άδικη  φυλάκιση του αγωνιστή Στράτου Δασκαρόλη.
Το Πρωτοδικείο Καλαμάτας καταδίκασε το Στράτο εξαιτίας της αδυναμίας του  να πληρώσει τα ογκώδη πρόστιμα που του επιβλήθηκαν για την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της εθνικης οδου. Απο τα ιδια διόδια που ο εργαζόμενος λαός έχει χρυσοπληρώσει και πληρώνει καθημερινά για να θησαυρίζουν οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοεργολάβοι.
Δεν τους ήταν αρκετές οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των δημοσίων δρόμων, τα πανάκριβα διόδια που γεμίζουν τις τσεπες των εργολάβων,  ούτε και τα εκατομμύρια των αποζημιώσεων από χρήματα των φορολογούμενων για "διαφυγόντα κερδη".
Θέλουν να ισοπεδώσουν καθε αντίσταση. Στέλνουν στη φυλακή ανθρώπους με "κατηγορία" τη φτώχεια που οι ιδιοι δημιούργησαν
Η  κυβέρνηση διατηρεί  το τερατούργημα του νόμου Βορίδη που ποινικοποιεί σαν παραβίαση του ΚΟΚ μια ιδιωτική διαφορά όπως είναι η άρνηση πληρωμής διοδίων σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια προκαλώντας κύμα εκδικητικών διώξεων ενάντια στους αγωνιστές.
Η διατήρηση του αντιδημοκρατικού νομικού οπλοστασίου και οι ποινικές  διώξεις αγωνιζόμενων ανθρωπων, στοχευουν στην τρομοκράτηση του λαού προκειμένου να ολοκληρωθει χωρίς αντιστάσεις το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας στα κοράκια των «επενδυτών» του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.
 Στη συνάντηση των επιτροπών αποφασίστηκε:
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στις  Ώρα: 13.00 συγκέντρωση έξω από το Υπ. Δικαιοσύνης  (Λεωφ. Μεσογείων 96)
Και το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 « ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ Στράτο Δασκαλόρη»  με άνοιγμα και διοδίων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Για την Αττική ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ τα ΔΙΟΔΙΑ Αφιδνών στις 11πμ 
Με στόχο:
Την Άμεση αποφυλάκιση και αθώωση του Στράτου Δασκαρόλη και όλων των συναγωνιστών που διώκονται για τη συμμέτοχη τους στο κίνημα ενάντια στα διόδια. 
Κατάργηση του νόμου Βορίδη και όλων των νόμων και των διατάξεων που ποινικοποιούν τη λαϊκή αντίσταση.
Κατάργηση των διοδίων. Να ακυρωθούν άμεσα όλες οι ληστρικές συμβάσεις παράδοσης του οδικού δικτύου και της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...