Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ. Η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ.


Ο εγκάθετος του Τσίπρα Παναγιωτάκης συνεχίζει να βυθίζει στο σκοτάδι και να εξοντώνει τα νοικοκυριά.
 

Πριν λίγο επικοινώνησε μαζί μας μια μητέρα η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία μικρά παδιά, είναι ενταγμένη στο ΚΟΤ, της είχαν κόψει το ρεύμα πριν δέκα μέρες και το είχαμε επανασυνδέσει και μας είπε ότι μόλις είχε πάει συνεργείο τη ΔΕΗ (αυτό για κάποιους που ακόμα ευλογούν τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ που έχουν κρυφτεί σήμερα) και με γερανό ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ.

Είναι νομίζω περιττό να σας περιγράψουμε την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη μητέρα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ σε μια ανεξέλεγκτη γενικευμένη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στα νοικοκυριά που ζουν σε συνθήκες ένδοιας και δέχονται ανελέητη επίθεση σε όλη τη χώρα από τα τάγματα εφόδου του προέδρου της Μ. Παναγιωτάκη.

Οι εξελίξεις αυτές κάνουν επιτακτική περισσότερο από ποτέ την ανάγκη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ με την αρχή να γίνεται από το καλεσμα σε συλλαλητήριο έξω από το κεντρικό κτίριο της διοίησης της ΔΕΗ Χαλκοκονδύλη 30 στην Αθήνα, που διοργανώνει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α - ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. μαζί με το κίνημα ΜΠΛΟΚΟ και την κίνηση πολιτών ενάτια στις διακοπές ρεύματος.                                                                                 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...