Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΥΓΑ, ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΣΕ ''ΠΡΙΒΕ'' ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ, ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΚΑΠΗ!!!!!...

Αυγα , αγριο κραξιμο, αλλα και μικροσυμπλοκες αναμεσα σε διαμαρτυρομενους πολιτες και πιστα κομματοσκυλα του τσεκουροφορου πρωτοπαλληκαρου της επεν Βοριδη σε ταβερνα της Μαλακασας.
Σε ενα χωρο που θυμιζε καπη, λογω της ηλικιας των παρευρισκομενων οπαδων του παιδιου της χουντας και που στο τελος της, λιγο ελλειψε να μεταβληθει σε ρινγκ, αφου μετα τα δεκαδες αυγα που δεχτηκε ο τσεκουροφορος και τις αποδοκιμασιες του κοσμου που ειχε συγκεντρωθει, καποιοι θερμοαιμοι υπερασπιστες του και κατα συνεπεια υπερασπιστες  των αποψεων που πρεσβευει ο ''υπουργος'' τους, θεωρησαν σωστο να επιτεθουν φραστικα προς τους συγκεντρωμενους.
Σε καποια στιγμη, το πραγμα ξεφυγε, αφου καποιοι απο τα κομματοσκυλα του, προχωρησαν ενα βημα παραπανω και προσπαθησαν να χειροδικησουν. Βεβαια υπολογισαν χωρις τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, παραφραζοντας την παροιμια και πηραν την περιποιηση που τους αρμοζε και βεβαιως την επομενη φορα που θα παρευρεθουν σε ''χουντικη  συγκεντρωση'' θα το σκεφτουν παρα πολυ καλα, πρωτου τα ξαναβαλουν με τους ''αγανακτισμενους'' πολιτες. Δυστυχως γι'αυτους, ο εορτασμος της 21ης Απριλιου δεν πηγε πολυ καλα.
Εντυπωση μας εκανε, η εξοικιωση του ''υπουργου'' με τα αυγα και τις αποδοκιμασιες απο το πληθος.
Πιστευουμε, οτι εαν ηταν τοσο καλος στην αντιμετωπιση των προβληματων της χωρας, οπως και στην αντιμετωπιση των αυγων, ισως τα πραγματα να ηταν λιγο καλυτερα για ολους μας.
Καλη επετειο ''υπουργε'' και ονειρα αυγα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...