Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ''ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ'' ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ.

Με απολυτη επιτυχια και εντυπωσιακη συμμετοχη, πραγματοποιηθηκε η κοινη συνελευση κινηματων και συλλογικοτητων, που ανταποκριθηκαν στο καλεσμα της συντονιστικης επιτροπης φορεων και κατοικων Β.Α Αττικης εναντια στα διοδια, στο πνευματικο κεντρο Καπανδριτιου.
Στη συναντηση αυτη,   κυριος στοχος ηταν η προσπαθεια επανενεργοποιησης και συναινεσης ολων των φορεων, κινηματων και συλλογικοτητων που δραστηριοποιουνται στο χωρο και ο συντονισμος τους, σε κοινες δρασεις απεναντι σε ολα τα μετωπα που ταλανιζουν, ταπεινωνουν και εξαθλιωνουν τους πολιτες, απομακρυνοντας τους καθημερινα ολο και περισσοτερο, απο την ''επαφη'' τους με το μελλον και την αξιοπρεπεια.
Αποφασιστηκε, η εκ'νεου συναντηση μας την Κυριακη 29 του μηνα και ωρα 11πμ  στο παρκο Αφιδνων και κατοπιν ''ανοιγμα '' των διοδιων, για να δειξουμε στη πραξη, οτι ο εκβιασμος, ο εκφοβισμος και οποιαδηποτε φασιστικη και καθεστωτικη απαγορευση, οποιοδηποτε ''μαιμου'' νομοσχεδιου τυπου Βοριδη, αλλα και καθε προσπαθεια ''φιμωσης των κινηματων, οχι μονο δεν μας φοβιζει, αλλα αντιθετως μας κανει πιο δυνατους και μας οπλιζει με περισσοτερο παθος και πεισμα για να συνεχισουμε τον αγωνα μας, εναντια στο τεταρτο Ραιχ και τους προδοτες-υπηρετες των τραπεζιτων και των μεγαλοεργολαβων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α - ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...