Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Tρίτη 21/11 1μμ Χαλκοκονδύλη 30. Διεκδικούμε την επαναφορά ηλεκτροδότησης σε 5 πολύτεκνες οικογένειες συμπολιτών μας.



                     
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Η διοίκηση Παναγιωτάκη με εντολή Μαξίμου εκτελεί εντολές εξόντωσης της κοινωνίας και ξεπουλήματος της ΔΕΗ, αποφασίζοντας να μας καταδικάσει να ζούμε στο σκοτάδι και την απόγνωση αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της απόφασης που σκορπάει τον όλεθρο με απρόβλεπτες συνέπειες στα λαϊκά νοικοκυριά που βιώνουν τις συνέπειες της εφαρμογής των βάρβαρων, κοινωνιοκτόνων και καταστροφικών πολιτικών που τους επιβάλλουν οι ‘’δανειστές τους’’.

Υπερασπιζόμενοι την Αξιοπρέπεια και την Περηφάνια μας και σαν ελάχιστο δείγμα Αντίστασης στη προσπάθεια εξόντωσής μας ‘’αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την οργή και το θυμό μας έξω από το κτίριο της ΔΕΗ, κάνοντάς τα υπέρτατη πράξη ευθύνης, μετατρέποντας τα σε ‘’μήνυμα Ελπίδας Αντίστασης και Ανατροπής’’ προς όλους τους συμπολίτες μας που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και να παραμείνουμε εδώ μέχρι να δικαιωθούμε, υπερασπιζόμενοι το παρόν και διεκδικώντας το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ. 

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α- ‘’Κίνηση πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...