Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ακόμα μια τεράστια νίκη του κινήματος. Επαναφορά ρεύματος και μεγάλες ρυθμίσεις σε 5 πολύτεκνες και 2 με οικονομική αδυναμία οικογένειες συμπολιτών μας .

Ακόμα μια ''απόλυτα επιτυχημένη παρέμβαση'' πραγματοποίησε σήμερα το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στο κεντρικό κτίριο της διοίκησης της  ΔΕΗ, δίνοντας Ελπίδα σε 5 πολύτεκνες οικογένειες που ζουν χωρίς ρεύμα για μεγάλο διάστημα, αφού το ρεύμα τους κόπηκε από την κολόνα λόγω της τεράστιας οφειλής (27.000  22.000  17.000 15.000 και 12.000 ευρώ) που είχε συσσωρευτεί και δύο ακόμα που η επιχείρηση ενώ ανήκουν στο ΚΟΤ, τους έβαλε σε ''καθολική υπηρεσία'' κάτι που σημαίνει ότι θα έπρεπε να βρουν πάροχο και να κάνουν νέο συμβόλαιο μέσα σε ένα μήνα διαφορετικά θα τους αφαιρούσαν τον μετρητή.

Τα νοικοκυριά θα επανασυνδεθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή και οι οφειλές τους θα ρυθμιστούν σε 153 δόσεις κάτι που είχαμε κερδίσει και στη προηγούμενη παρέμβασή μας όταν και επαναφέραμε το ρεύμα σε ακόμα 5 οικογένειες με μεγάλες οφειλές.

Στην συνάντηση που κάναμε με την διευθύντρια πωλήσεων νοτίου Ελλάδος Αλεξάνδρα Σταυρινού και μετείχαν τα μέλη του κινήματος Σίσσυ Μπουκουβάλα, Τασος Καραγιώργος και οι Δέσποινα Σπανού και Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑ.Ε που παρευρέθηκαν Αλληλέγγυοι στη κινητοποίηση μας, πέρα από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις που δόθηκαν λύσεις, θέσαμε θέματα που αφορούν την θέσπιση προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ειδικά εν'όψιν του επερχόμενου χειμώνα που αν δεν γίνει πρόληψη θα θρηνήσουμε για ακόμα μια φορά θύματα από την έλλειψη ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...