Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3:30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3:30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.

Μετά την απόφαση λήξης της αποχής των συμβολαιογράφων από τα ειρηνοδικεία της χώρας, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για αναστολές και δισταγμούς στο πως θα χειριστούμε πλέον τη κατάσταση στα ειρηνοδικεία.

Οι μάσκες έπεσαν, ο πόλεμος επισημοποιήθηκε, η κατοχή συνεχίζεται και η ρήξη με το πιο σάπιο, βρώμικο, εθελόθουλο, προδοτικό και κοινωνιοκτόνο σύστημα εξουσίας στη σύγχρονη ιστορία του τόπου είναι μονόδρομος.

Ενα σύστημα αδίστακτο, πολύ καλά προστατευμένο και περιχαρακωμένο, ενωμένο, ομοούσιο, απόλυτα προσηλωμένο στις εντολές που ανέλαβε να εκτελέσει, με κοινό στόχο και προσανατολισμό που δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα όποιες συνέπειες και αν ξεκάθαρα διακρίνει ότι προκαλούν οι πολιτικές που εφαρμόζει σε βάρος της χώρας που ξεπουλιέται και παραδίδεται και της κοινωνίας που εξαθλιώνεται, διαλύεται και αφανίζεται.

Το μόνο σύνθημα που μένει να υπηρετήσουμε και όχι να φωνάξουμε, προς όλους τους υπηρέτες των τραπεζιτών και της γερμανικής επικυριαρχίας είναι ένα.

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...