Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ. ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ.
ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Η κυβέρνηση Τσίπρα με τον πιο επίσημο τρόπο επισημοποίησε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζει πλέον την Αντίσταση του κινήματος.
Δυνάμεις καταστολής σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας προσπάθησαν να κάμψουν την Αντίσταση του λαικού κινήματος με τα ειρηνοδικείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να μετατρέπονται σε πεδία μάχης και να χρησιμοποιούνται δακρυγόνα ακόμα και μέσα στην αίθουσα.
Στο ειρηνοδικείο της Νίκαιας είχαν σταλεί από νωρίς αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να έρθουν σε σύγκρουση με τα μέλη του συντονισμού μας προφανώς επειδή δεν παρουσιάστηκαν οι συμβολαιογράφοι.
Αρχικά είχαν αποκλείσει την είσοδο του ειρηνοδικείου χωρίς όμως να μπορέσουν να εμποδίσουν τα μέλη του συντονισμού να κλειδώσουν την είσοδο και να κρεμάσουν τα πανό της κατάληψης που τιμούν τον αγώνα μας από το 2014 μέχρι σήμερα.
Ετσι για ακόμα μια Τετάρτη παρέμεινε άβατο το Κάστρο Αντίστασης και Ανατροπής της περιοχής μας που όμως πλέον θα πρέπει να στηριχθεί και να συσπειρώσει ακόμα περισσότερους πολίτες για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και τη ρήξη.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΕΦΤΑΣΕ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...