Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καλεί τους πολίτες σε μαζική αντίσταση, να μην υποκύψουν στη τρομοκρατία, να μην επιτρέψουν την διακοπή της ηλεκτροδότησής τους και να προστατέψουν το δικαίωμά τους στο κοινωνικό αγαθό της ηλεκτροδότησης με κάθε μέσο.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Το τελευταίο διάστημα και έπειτα από μια καλά μεθοδευμένη προσπάθεια από τη διοίκηση της ΔΕΗ με εντολή της κυβέρνησης, διεξάγεται ένα χωρίς προηγούμενο μπαράζ διακοπών ηλεκτροδότησης μέσα στον Αύγουστο σε νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.

Το προμήνυμα ήταν οι απειλητικές επιστολές που πριν δυο μήνες ξεκίνησε η επιχείρηση να στέλνει σε δικαιούχους του ΚΟΤ αλλά και η εντολή σε ‘’εισπρακτικές εταιρίες’’ να απειλούν καταναλωτές ότι αν δεν προβούν σε εξόφληση θα τους γίνουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Εμείς δεν θα μείνουμε στις χιλιοειπωμένες καταγγελίες για το τι έλεγαν για τέτοιου είδους πρακτικές (αν και η ΝΔ δεν τόλμησε να φτάσει σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες) σαν αντιπολίτευση, ούτε φυσικά θα αναλύσουμε τον έρποντα φασισμό αλλά και τον σουρεαλισμό της ‘’όλης κυβέρνησης’’ και των υποστηρικτών της που πλέον μόνο οργή θυμό αλλά και γέλιο μπορούν να προκαλούν.

Θα προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά όπως κάνουμε πάντα, καλώντας τους πολίτες σε μαζική αντίσταση και ανυπακοή στη πολιτική εξόντωσης και υποταγής που υλοποιεί η κυβέρνηση και σε υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων τους όπως ακριβώς απορρέουν από το σύνταγμα του κράτους.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καλεί τους πολίτες σε μαζική αντίσταση, να μην υποκύψουν στη τρομοκρατία, να μην επιτρέψουν την διακοπή της ηλεκτροδότησής τους και να προστατέψουν το δικαίωμά τους στο κοινωνικό αγαθό της ηλεκτροδότησης με κάθε μέσο.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί να γίνει εφικτό, να ζητούν την αρωγή των κινημάτων προκειμένου να επανασυνδεθούν.

Το κίνημά μας ήδη έχει επαναφέρει την ηλεκτροδότηση σε όσα νοικοκυριά επικοινώνησαν μαζί μας και φυσικά, δεν θα επιτρέψει να βρεθεί συμπολίτης μας χωρίς ρεύμα σε καμία περίπτωση.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...