Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής και θα προκαλέσει αλυσιδωτές κοινωνικές εκρήξεις δεν θα αργήσει. Ξεκληρίζουν και πετάνε στο δρόμο ολόκληρη οικογένεια ανέργων στη Νίκαια υφαρπάζοντάς τους τη πρώτη κατοικία.

Το ''αφήγημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας'' καταρρίπτεται για ακόμη μια φορά με την υπόθεση της οικογένειας ανέργων (πατέρας και δύο γιοί) στη Νίκαια και μάλιστα τη στιγμή που και τα δύο διαμερίσματα που μένουν τα παιδιά, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Το γεγονός είναι ότι μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίζεται και μένει στο δρόμο παρά τις διαβεβαιώσεις για προστασία του κοινωνικού ιστού και ειδικά της πρώτης κατοικίας.

Πάντως καταθέτωντας τη γνώμη μου έπειτα από τη χθεσινή μας επαφή στη συνάντηση του ''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ'' και ''έχοντας κοιτάξει στα μάτια'' τον πατέρα της οικογένειας, θα πω ότι αυτή η υπόθεση αν δεν βρεθεί λύση, θα είναι η ''απαρχή σημαντικών εξελίξεων και αλυσιδωτών κοινωνικών εκρήξεων με απρόβλεπτες διαστάσεις, αφού πλέον το ψέμα η υποκρισία και η ''αποδοχή από μέρους της κυβέρνησης'' όλων των βάρβαρων αντιλαικών και κοινωνιοκτόνων μέτρων που επιβάλλονται από τους τραπεζίτες και την ''ελίτ της ευρώπης'' έχουν ''γεμίσει το ποτήρι της οργής και η σταγόνα που λείπει να το ξεχειλίσει δεν θα αργήσει''.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το κίνημά μας συμμετέχοντας στο συντονισμό κατά των πλειστηριασμών, καλεί του πολίτες σε συσπείρωση στα ειρηνοδικεία, αφύπνηση, εγρήγορση, και ετοιμότητα για τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν και που θα κρίνουν το μέλλον μας για τα επόμενα χρόνια.

ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...