Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Οι συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής της χώρας δεν ''δικαιούνται να ομιλούν'' για φασισμό, πολύ δε περισσότερο για δημοκρατία και δημοκρατικούς θεσμούς. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
Οι συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής της χώρας δεν ''δικαιούνται να ομιλούν'' για φασισμό, πολύ δε περισσότερο για δημοκρατία και δημοκρατικούς θεσμούς.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον τελευταίο χρόνο και ειδικά το τελευταίο διάστημα, το σχιζοφρενικό παραλήρημα κυβερνητικών βουλευτών υπουργών και στελεχών απέναντι σε κάθε μορφή αντίδρασης, απέναντι σε οποιαδήποτε φωνή αντίστασης και αγανάκτησης απέναντι στη κυβερνητική πολιτική και φυσικά απέναντι στη Δημοκρατία.

Είναι χαρακτηριστικό κάθε ολοκληρωτικού και κατοχικού καθεστώτος να προσπαθεί να απαξιώσει και να φιμώσει οποιαδήποτε φωνή αντίστασης με τρόπο αυταρχικό και απόλυτα φασιστικό, χρησιμοποιώντας πάντα τις ίδιες Γκεμπελικές μεθόδους με την άθλια προπαγάνδα να ξεπερνά τα όρια του σουρεαλισμού και των ψυχιατρικών αναλύσεων, κάτι που αναδύεται με άρωμα μπόχας και τη μορφή Βονοπαρτισμού, τόσο από τις δηλώσεις των αυλικών όσο και από τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης με αποκορύφωμα την χθεσινή με αφορμή τις λαικές αντιδράσεις κατοίκων της Ιεράπετρας προς το πρόσωπο του υπουργού πολάκη.

Η χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης που χαρακτηρίζει ακροδεξιούς φασίστες και τραμπούκους του διαδηλωτές, επιβεβαιώνει τον κατήφορο που δεν έχει τελειωμό, ξεχνώντας προφανώς τι έκαναν σαν αντιπολίτευση.

Η ρητορική δε που χρησιμοποιείται από τον κυβερνητικό συρφετό, τίποτα δεν έχει να ζηλέψει και βέβαια αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων διανθισμένη με ολίγον τσαμπουκά και μαγκιά......τζάμπα μαγκιά.

Η απόγνωση από το ξεγύμνωμα του κυβερνητικού θιάσου και η κατάρριψη του μύθου της ''αριστερής κυβέρνησης'' προφανώς έχουν φέρει σε κατάσταση αμόκ τις μαριονέτες της μέρκελ που βλέπουν καθημερινά τα όρια να στενεύουν και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.

Προφανώς η μετάθεση της ατζέντας και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την ίδια τη κυβέρνηση που ''αθέτησε το συμβόλαιο με το λαό'' υπογράφοντας και υπηρετώντας πιστά συμβόλαιο με τους τραπεζίτες και τους δανειστές, είναι το νέο πολιτικό και ιδεολογικό τους αφήγημα, η νέα ρητορική και το νέο όραμα που τους χαρακτηρίζει.

Η διπολική συμπεριφορά σε συνδυασμό με την επιλεκτική αμνησία, την αλαζονεία της εξουσίας και τα καραγκιοζηλίκια, αποτελούν τη βάση για το νέο καταστατικό και τη νέα ιδρυτική διακύρηξη της πατριωτικής τους κυβέρνησης.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά σε όλο τον περιφερόμενο θίασο.
Ραντεβού στα Γουναράδικα.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...