Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Εχουμε πόλεμο......Κυβέρνηση δοσίλογων και κουκουλοφόρων. Τα ξεπούλησαν όλα, μετά τη δημόσια περιουσία (λιμάνια αεροδρόμια οργανισμούς) σειρά πήραν τα σπίτια και οι περιουσίες των πολιτών.


Κόκκινα δάνεια: Τα ξεπούλησαν όλα – Στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων

Κόκκινα δάνεια: Τα ξεπούλησαν όλα – Στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Ούτε δείγμα δεν έχει μείνει από τις κόκκινες γραμμές που διακήρυττε η κυβέρνηση έως πρόσφατα.
Αφού αποδόμησε τα ασφαλιστικά δικαιώματα των πολιτών, φόρτωσε αβάσταχτα φορολογικά βάρη και αύξησε το ΦΠΑ, τώρα πια ξεπουλάει και τα κόκκινα δάνεια.
AdTech Ad
Μάλιστα, ενώ έως και χθες μιλούσε για «τεχνικές διορθώσεις» που θα γινόταν στα δάνεια με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου αποκαλύφθηκε ότι στην σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για την πώληση σε funds και αυτών, τα οποία είναι ύψους 13,7 δισ.
Τα δάνεια αυτά, έχουν δοθεί σε ιδιώτες αλλά και σε νομικά πρόσωπα και ΔΕΚΟ, και είχαν εξαιρεθεί από την πώληση σε distress funds.
 Η τροπολογία ορίζει με σαφήνεια ότι καταργείται η διάταξη που προβλέπει την εξαίρεση όλων των δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου από την ανάθεση της διαχείρισης, πώληση και μεταβίβαση.
Με τη νέα τροπολογία γίνεται και ένα βήμα πιο πέρα για την απελευθέρωση της πώλησης των δανείων που δεν επιτρεπόταν να πουληθούν έως τις 31/12/2017. Αυτά είναι τα «κόκκινα δάνεια» τα οποία είναι συνδεδεμένα με την πρώτη κατοικία αξίας μέχρι 140.000 ευρώ. Με την τροπολογία θα επιτρέπεται πλέον η ανάθεση της διαχείρισής τους.
Όπως ορίζεται, με …θολό μάλλον τρόπο, συνεχίζεται υα συνεχιστεί η αναστολή δυνατότητας πώλησης και μεταβίβασης αυτών των δανείων αλλά «θα επιτρέπεται η ανάθεση της διαχείρισης αυτών».
Επίσης καταργείται η υποχρέωση της υποβολής των εξαμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων και του ετήσιου ισολογισμού και απολογισμού του ΤΑΙΠΕΔ από τον υπουργό Οικονομικών στη Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...