Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α συμμετέχει και στηριζει το συντονισμό κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό

Ξεκινάει από την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιούνη η τελική φάση εξόντωσης του κοινωνικού ιστού με αρχικά 65.000 ακίνητα, ανάμεσά τους και πρώτες κατοικίες να βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Η ολοσχερής παράδοση της χώρας στις επιταγές των ''δανειστών'' μπαίνει στη καταληκτική της φάση και σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα ''καμμία προστασία'' δεν παρέχεται ουσιαστικά στους δανειολήπτες που γίνονται έρμαια, όπως και οι περιουσίες τους στα νύχια κάθε λογής αρπακτικών.

Ετσι κι'αλλοιώς όπως επαννειλημένα έχουμε καταγγείλει επί της ουσίας δεν προστατεύοταν όχι μόνο το σύνολο, αλλά ούτε καν η πρώτη κατοικία αφού κάτι τέτοιο σε όλες τις περιπτώσεις αποκλείοταν για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ασχέτως της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης των πολιτών.

Με το νέο νομοσχέδιο το γλυκό έδεσε και πλέον ετοιμαζόμαστε για αυτό που επισημαίναμε και απευχόμασταν όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή για μια κοινωνία νεοαστέγων και πλήρως εξθλιωμένων πολιτών, έρμαια στις αδηφάγες ορέξεις των επικυρίαρχων ντόπιων και ξένων.
Δυστυχώς επαληθευόμαστε.

Πλέον το να αναλύουμε νομοσχέδια και να παίζουμε ρόλο ντελάληδων των κακών μαντάτων για το τι μας ετοιμάζουν και η ''ανέπαφη αίσθηση της πραγματικότητας'' πρέπει να πάρει τέλος και να δώσει τη θέση του στη μάχη που από καιρό δίνεται και θα δοθεί ακόμα πιο δυναμικά και συντεταγμένα στα ειρηνοδικεία της χώρας.

Ο Συντονισμός Κατά Των Πλειστηριασμών Σε Νίκαια Κορυδαλλό απευθύνει κάλεσμα αγώνα διαρκείας από την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιούνη και κάθε Τετάρτη στις 3.30μμ έξω από το ειρηνοδικείο Νίκαιας προκειμένου προασπίσουμε όχι απλά τη λαική κατοικία και περιουσία που λεηλατείται, αλλά την Αξιοπρέπεια την Περηφάνεια την Ελπίδα για το μέλλον.

Η μάχη πλέον θα δοθεί στο δρόμο, εκεί που σφυρηλατούνται συνειδήσεις και συντελλούνται Ανατροπές.



Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, συμμετέχουμε στον δίκαιο Αγώνα του συντονισμού μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...