Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Κυβέρνηση οπερέτα.....Θαύμα. Με την Ανάσταση πέρα απο την εκτόξευση της οικονομίας, ''καθάρισε το υπέδαφος και η θάλασσα'' στις Σκουριές. H κυβέρνηση της ρεμούλας και της προπαγάνδας συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αποστολή που της έχει ανατεθεί.Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η εταιρεία Eldorado Gold επιβεβαίωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» έλαβε από το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος έγκριση για την επικαιροποιημένη τεχνική μελέτη που αφορά το έργο στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Eldorado, η έγκριση της τεχνικής μελέτης επιτρέπει στην «Ελληνικός Χρυσός» να ξαναρχίσει τις κατασκευαστικές δραστηριότητες στο εργοτάξιο στις Σκουριές, οι οποίες είχαν ανασταλεί τον περασμένο Ιανουάριο.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη λήψη της έγκρισης αυτής και πολύ ενθαρρυμένοι από τη συνεχή επικοινωνία μεταξύ της "Ελληνικός Χρυσός" και του υπουργείου και των τεχνικών υπηρεσιών του. Αυτή η εποικοδομητική εργασία συνέβαλε σε άλλες πρόσφατες εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της άδειας για τις κατασκευές στις Σκουριές (Φεβρουάριος του 2016) και την άδεια για τις εγκαταστάσεις στην Ολυμπιάδα (Μάρτιος 2016). Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μία πολύ βελτιωμένη κοινή αντίληψη, εκτίμηση και ευθυγράμμιση μεταξύ της εταιρείας και του υπουργείου όσον αφορά στα σημαντικά οφέλη που μπορεί να έχει η ελληνική κοινωνία και οικονομία από τη συνεργασία για την αξιοποίηση με υπευθυνότητα των ορυκτών πόρων στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με το υπουργείο για να προωθήσουμε τα έργα στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα για το όφελος όλων των ενδιαφερόμενων», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado, Πωλ Ράιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου