Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Πλειστηριασμοί ''γιοκ''. Η Ανατροπή περνάει μέσα από το τελευταίο μετερίζι πολιτικής Ανυπακοής, Αντίστασης και Ανατροπής.

Στο τελευταίο μετερίζι πολιτικής Ανυπακοής Αντίστασης και Ανατροπής φαίνεται πως εξελίσσονται τα ειρηνοδικεία της χώρας αφού εκεί συγκεντρώνεται όλη η ιστορία, ο πόνος, ο αγώνας και το αίμα μιας κοινωνίας που πλέον παραπαίει, μιας κοινωνίας που τη τελευταία επταετία συμπιέστηκε εξαθλιώθηκε και συνετρίβη κάτω από το βάρος των βάρβαρων, ανάλγητων και καταστροφικών πολιτικών που επιβλήθηκαν και οδήγησαν στη μνημονιακή λαίλαπα που σάρωσε και ισοπέδωσε τα πάντα στη χώρα μας.

Η τελευταία πράξη του έργου που θέλει τη λεηλασία και την υφαρπαγή της λαικής κατοικίας και περιουσίας για να οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση και την ολοκληρωτική υποταγή μιας κοινωνίας που πελαγοδρομεί και αφανίζεται, φαίνεται πως ''δεν τους βγαίνει'' και τα σχέδιά τους ναυαγούν, μιας και η λαική οργή μετατράπηκε σε ποτάμι που κάθε Τετάρτη παρασέρνει και πνίγει τα σχέδια που έχουν κατά νου.

Πλειστηριασμοί πλέον δεν γίνονται και θα ρισκάρω να πω ότι με ''τη παρούσα κυβέρνηση'' δεν πρόκειται να ξαναγίνουν όσα εναλλακτικά σχέδια και να επεξεργάζονται.
Η κοινωνία είναι στα κάγκελα και με το χέρι στη σκανδάλη και χρειάζεται ένα τσακ για να απασφαλίσει και να αρχίσει να πυροβολεί, η μια σπίθα για να ανάψει το φυτίλι και να γίνει η κοινωνική έκρηξη που τόσο φοβούνται όσο και να μην το δείχνουν.

Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας να ορίσουμε τις εξελίξεις και να οδηγήσουμε το κοινωνικό άρμα εκεί που πρέπει.
Στην απαλλαγή από τα μόνιμα δεσμά, τη ταπείνωση, την εξαθλίωση, την υποταγή και τον αφανισμό.

Τάσος Καραγιώργος
Μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...