Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το ''κοινωνικό πρόσωπο'' της κυβέρνησης και το ''σταμάτημα της καταστροφής'' είναι εδώ.

Σε δύο κόλες Α4 αποτυπώνεται ανάγλυφα το ''μεγαλείο της πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς'' όπως ακόμα με περίσσο θράσος εξακολουθούν να αυτοπροσδιορίζονται και να αυτοαποκαλούνται, οι γενίτσαροι της αριστεράς που κατέλαβαν με ρεσάλτο στην εξουσία που όπως φαίνεται πλέον, ήταν και το μοναδικό έρεισμα και κίνητρο που είχαν όλα αυτά τα χρόνια..

Η συγκεκριμένη συμπολίτισά μας βρίσκεται κάτω από τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, ζει από τα συσσίτια της εκκλησίας και συντηρεί το γιό της που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας με μοναδικό εισόδημα ένα επίδομα 300 ευρώ και σήμερα, την απειλούν με κατάσχεση του μοναδικού περιουσιακού τους στοιχείου, ένα μικρό διαμέρισμα στη Νίκαια που στεγάζουν τη φτώχεια και την απόγνωση τους.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια από την αρχή της κρίσης, αποτελώντας στήριγμα ζωής και Ελπίδας για τους δύο συμπολίτες μας και φυσικά θα συνεχίζει να τους στηρίζει όπως και κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται την αλληλεγγύη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...