Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η μάχη πλέον θα δοθεί ανάμεσα σε μια γονατισμένη, ανοργάνωτη και πολυδιασπασμένη κοινωνία και σε μια πολύ οργανωμένη και με άπειρες εναλλακτικές συμμορία που αποτελείται απο τη πλειοψηφία ''των ηγεσιών των κομμάτων'' τόσο αυτών που απαρτίζουν το κοινοβούλιο, όσο και όσων είναι στην αναμονή σαν εφεδρείες. Και θα είναι άνιση. Πρέπει όμως να δοθεί.

Καθόλου δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζει και να μας αδρανοποιεί το τυράκι που θα ρίξουν στο κόσμο, με τις εκλογές που ακολουθούν.

Αυτό ήταν το σχέδιό τους, απο το ξεκίνημα της απώλειας της εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας μας, που επήλθε μέσα απο την υλοποίηση των μνημονίων.

Τον έλεγχο θέλουν και αυτό προσπαθούν να πετύχουν μέσω της απόλυτης εξαθλίωσης και της υποταγής και η χώρα μας, λόγω ιδιοσυγκρασίας του λαού και προθυμίας των ''πολιτικών ηγετών'' της ήταν το ιδανικό ''προσάναμμα για τη φωτιά που θέλουν να βάλουν στην ευρώπη''.

Ο τσίπρας ήταν απόλυτα ενήμερος, ήξερε ότι ήταν αναλώσιμος και με χρονοδιάγραμμα.
Ηταν το κρυφό χαρτί, ο άσος στο μανίκι του τραπεζικού συστήματος και της διαπλοκής, ντόπιας και ξένης προκειμένου να μην ανατραπεί το βρώμικο σχέδιο που έχουν ετοιμάσει.

Η μάχη πλέον θα δοθεί ανάμεσα σε μια γονατισμένη, ανοργάνωτη και πολυδιασπασμένη κοινωνία και σε μια πολύ οργανωμένη και με άπειρες εναλλακτικές συμμορία που αποτελείται απο τη πλειοψηφία ''των ηγεσιών των κομμάτων'' τόσο αυτών που απαρτίζουν το κοινοβούλιο, όσο και όσων είναι στην αναμονή σαν εφεδρείες.
Και θα είναι άνιση.
Πρέπει όμως να δοθεί.

 Τα ψευτοδιλλήματα που θα προσπαθήσουν να ξαναπεράσουν στους πολίτες, είναι χιλιοπαιγμένα και ξεθωριασμένα και θα είναι ίσως η μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη;) ήττα που θα υποστούμε αν υποκείψουμε στις πιέσεις και τη πλύση εγκεφάλου που θα ασκήσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν.
Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κοινός στόχος τόσο του απερχόμενου τσίπρα, όσο και του επερχόμενου μητσοτάκη, αλλά και της πλειοψηφίας της σημερινής σύνθεσης στο κοινοβούλιο είναι ένας.

Η παράδοση της χώρας στους.....δανειστές, και ο αφανισμός του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού προκειμένου να επικρατήσουν οι δυνάμεις της παράνοιας και της διαστροφής.
Οι δυνάμεις της καταστροφής και του χάους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...